Eric Prydz – Opus posle 7 godina i dalje na Beatport Top 100 listi

Eric Prydz, Pryda, Cirez D

Eric Prydz je objavio svoj debi album „Opus“ pre 7 godina, a njegov uticaj na muzičku scenu se od tada promenio i odrazio na razvoj muzike i produkciju događaja. Album i pesma po kojoj je nazvan su i dalje relevantni i cenjeni kao izvanredno izdanje u progressive house i u elektronskoj muzici uopšte.

Da bismo razumeli važnost vinyl izdanja albuma, tokom prošle godine ploča se prodavala na sajtu Discogs za 2.000 i 2.105 dolara!

Iako se njegova karijera poslednjih godina uglavnom vrti oko HOLO događaja koje Eric Prydz radi, njegova muzika je i dalje pokretačka snaga njegovog uspeha i odanosti njegovih vernih fanova.

Preporuka: 20 zanimljivosti koje niste znali o Eric Prydz-u!

Po objavljivanju, album sa 19 pesama je bio dobro prihvaćen i od strane kritike i od fanova, jer je kolekcija od skoro dva sata muzike prikazala brilijantnost i jedinstvenost produkcije švedskog producenta.

I dok se čeka novi album, koji bi možda mogao da nadmaši uspeh ovog, traka „Opus“ se i dalje može naći, i posle toliko godina (izdat početkom 2016. godine), na Beatport Progressive House Top 100 listi na 34. mestu (dok ovo pišemo).

Ako kojim slučajem još uvek niste preslušali album ili devetominutnu traku po kojoj je nazvan, a slučajno ili namerno je stavljena na poslednje mesto na spisku pesama, evo je ispod, tako da press play, zatvorite oči i uživajte.

Prethodni tekstDakissa i Dakman novi rezidenti kluba half!
Sledeći tekstKako je dRUMELODY spojio opasnost po decu na ulici i amber alert u električnoj simfoniji