YU⋆NITED – novi serijal žurki u klubu Kult

Gosti, publika u Clubu Kult u Beogradu. Fotograf Marko Edge.

Ovog vikenda, 20. i 21. januara 2023. godine, u klubu Kult nešto skroz novo i specifično.

Novo je to da se u petak pokreće serijal žurki YU⋆NITED, a specifičan je subotnji Line Up. U svakom slučaju, preporuka da se poseti ovo relativno novo mesto u gradu i ovog vikenda, a posebno u petak!

YU⋆NITED žurke i šta od njih očekivati

Sa idejom da poveže kvalitetne artiste našeg regiona i time svakome pruži priliku da se svojom muzikom predstavi našoj publici, klub Kult započinje serijal žurki pod nazivom YU⋆NITED.

Kako muzika ne poznaje granice tako će ovim serijalom proći već poznata imena iz regiona, ali šansu dobijaju i manje poznati, ali već prepoznati po svom velikom potencijalu.

Prvu YU⋆NITED žurku, ovog petka, 20. januara, otvaraju dragulji Bosne i definitivno miljenici publike –  After Affair, svojim najnovijim Hybrid DJ setom koji će trajati celu noć.

Sa novim članom, muzičarem i umetnikom pod nazivom Indigo, nakon punih 7 godina vrednog rada i odanosti svom stilu, buntovno izleću iz stereotipa, svakodnevnice i vrlo odlučno prezentuju nešto potpuno novo. Ovo je definitivno jedna od žurki koja se ne propušta, jer u petak dance floor Kulta postaje deo njihove nove istorije.

Start: 23h
Ulaz: 1.000 RSD

After Affair na Yu Nited žurci, Cosmic G, SMT#NG i Layzie u klubu Kult 20. i 21. januara 2023. godine.

U subotu, 21. januara, u pultu specifičan mix DJ-eva – SMT#nG, Cosmic G i Layzie!

Ova tri, prvenstveno vrhunska poznavaoca muzike, kao savršen spoj će vas žanrovski provozati kroz minimal, house, house trance i techno. Iako su sva trojca žanrovski totalno različiti, vajb kojim će obuzeti dancefloor je jedino bitan, a ono što ćete zapamtiti je neponovljiv flow ove skroz unikatne žurke.

Start: 23h
Ulaz: 800 RSD

Lokacija kluba Kult: Čumićevo sokače, ulaz iz Nušićeve (iza starog bioskopa Kosmaj).

Kult @ Instagram

Prethodni tekstDa li je ovo najmanji klub na svetu?
Sledeći tekstLiam Howlett – Ko je čovek koji je stvorio The Prodigy?