Vintage Culture i Adam Port najavili nova izdanja

DJ-evi i producenti Adam Port i Vintage Culture.

Adam Port iz jednog od najtraženijih elektronskih kolektiva današnjice, Keinemusik, najavio je novu muziku i to EP u saradnji sa Monolinkom, a Vintage Culture ni manje ni više nego album.

Vintage Culture singlom najavljuje album

Vintage Culture najavio je na svom Instagram nalogu album koji će izaći ove godine, a najavni singl, „If I Live Forever”, stiže već 27. januara!

Biće to njegov prvi samostalni LP, nakon niza uspešnih saradnji, među kojima su megahitovi „Slow Down“ feat. Maverick Sabre, Jorja Smith & Slow Motion, „I Will Find“ feat. Rooftime, „Save Me“ feat. Adam K & MKLA, ali i obrada kultnih pesama poput „Another Brick In The Wall“ i „Blue Monday“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LukasRuiz (@vintageculture)

Adam Port i Monolink na Afterlife etiketi

Adam Port, član jednog od najtraženijih elektronskih kolektiva današnjice Keinemusik, najavio je na svojim društvenim mrežama novo izdanje, „Point Of No Return“, u saradnji sa Monolinkom.

Singl će se naći na lejblu Afterlife, čiji su osnivači Tale of Us, a u prilog najavi Adam Port je dodao i snimak trake sa Afterlife Tulum događaja u Meksiku održanog 4. januara ove godine.

Najavu singla u komentarima na Instagramu sa oduševljenjem su ispratili i Stephan Bodzin, Agents Of Time, Anyma, Kevin de Vries, Fideles, Colyn i mnogi drugi.

Par dana ranije, Adam Port je napisao da je u studiju i radi na novoj muzici, te da su decembar, januar i februar period u godini kada najviše stvara i producira, dodajući u šali da je to „prednost ružnih zima u Berlinu“.

Prethodni tekstDa li ste spremni za Retrospektakl 2023? 
Sledeći tekstKlub Kult – novi vikend i novo strano gostovanje