Marsh izdao treći album za Anjunadeep

Marsh progressive DJ i producent.

Miljenik izdavačke kuće Anjunadeep i zvezda u usponu Tom Marshall, zvani Marsh, predstavio je svoj treći album pod nazivom Endless.

Malo artista ulaže toliko strasti i posvećenosti u svoj posao kao što to Marsh radi. Otkako se pojavio na elektronskoj sceni sredinom 2010-ih, Marsh je oblikovao jedinstven zvuk koji je očarao slušaoce i za veoma kratko vreme mu doneo ogromnu bazu fanova.

Endless prati dva prethodna albuma – onaj iz 2017. godine Life On The Shore i debitantski LP Lailonie, koji su preslušani preko 20 miliona puta preko streaming servisa i prodati u preko 1.500 kopija na vinylu. Marsh takođe u svojoj diskografiji ima i veliki broj hitova kao što su Come Together feat. Nox Vahn, Little Darling i Lost In You, a ova izdanja su pored milionskih slušanja podržali i velikani scene Joris Voorn, Pete Tong, Diplo i RÜFÜS DU SOL.

Marsh - Endless (Album Vinyl)

Dve godine otkako je objavio svoj prethodni album Lailonie, Tom se kretao po Sjedinjenim Državama i nastupao po svetu koji se otvarao nakon pandemije. Ovaj buran, polu-nomadski način života inspirisao je njegov treći album Endless i naveo ga da sagleda svoje vrednosti. Po sopstvenim rečima, „Ceo album sam radio u pokretu, radeći iz toliko različitih domova. Na dubljem, duhovnijem nivou, ovo me je navelo da se zapitam šta je zaista dom posle ovakvog načina života?“

Endless obuhvata jedanaest pesama, uključujući saradnju sa vokalistima Jodie Knight, Leo Wood i Mariel Beausejour. Na stvaranje ovog albuma su uticali bogati trance zvuci 2000-ih koji su pratili njegove tinejdžerske godine, i muzikalnost crossover drum & bass nastupa poput Penduluma. Pneuma započinje suptilno ovo muzičko putovanje, nastavljaju ga emotivnije numere kao što su Sleep i Forgiveness, klavirske house melodije možemo čuti u Reminiscent, ali i glatke isprekidane taktove u numeri Blue, koje nam pokazuju Marshovu muzičku širinu.

Endless prati i turneja, koja će u prvoj fazi obuhvatiti 26 nastupa širom Severne i Južne Amerike.

Album možete preslušati ili kupiti na ovom linku, a ispod su trackliste vinyl i digital izdanja.

Vinyl Tracklist
A1. Pneuma
A2. Blue feat. Leo Wood
A3. Reminiscent
A4. Touch The Sky with Simon Doty

B1. Fragments feat. Jodie Knight
B2. Hymn
B3. All Night Long
B4. Fall To Pieces feat. Leo Wood

C1. Forgiveness with Wassu feat. Mariel Beausejour
C2. Sleep feat. Jodie Knight
C3. Endless

D1. Touch The Sky with Simon Doty (Extended Mix)
D2. Reminiscent (Extended Mix)
D3. All Night Long (Extended Mix)

Digital Tracklist
01. Pneuma
02. Blue feat. Leo Wood
03. Reminiscent
04. Touch The Sky with Simon Doty
05. Fragments feat. Jodie Knight
06. Hymn
07. All Night Long
08. Fall To Pieces feat. Leo Wood
09. Forgiveness with Wassu feat. Mariel Beausejour
10. Sleep feat. Jodie Knight
11. Endless

Marsh @Web @Instagram @Facebook

Featured Photo: Facebook

Prethodni tekstExitova Dance Arena i Hot Since 82 preuzimaju Beograd!
Sledeći tekstRobin Schulz i Mahmut Orhan pokreću festivalsko leto u regionu