Povratak Morning Tales serijala žurki uz specijalnog gosta

Kid Kimi tokom svog DJ nastupa u Clubu Kult.

Veliki povratak Morning Tales serijala i u to ime Club Kult dovodi omiljeno ime ljubitelja ovog zvuka – Mihai Popovicu.

Mihai Popoviciu na Morning Tales žurci u Clubu Kult 03. marta 2023. godine.

Kao veoma poštovan rumunski DJ i producent, Mihai Popoviciu tokom više od decenije vrednog rada izgradio je jedinstveni muzički pečat koji karakteriše duboki ritam, oštra preciznost i neodoljiva energija. Jedan je od onih artista koji će zauvek ostati veran svom zvuku i čiju muziku možete prepoznati i zatvorenih očiju.

Veče otvara veoma interesantno ime iz Moskve – Tyoma, koji je samo jedan od aliasa jako talentovanog DJa i producenta Artema Harčenka. On se pored svoje muzičke karijere, može pohvatili uspehom i na polju event management-a gde glavni producent, ali i jedan od osnivač poznatog festivala Epizode.

Nemax – lokalni headliner ovog veoma specifičnog i sve popularnijeg zvuka, zaokružiće ovo harmonično veče kao jedan od rezidenta Morning Tales serijala.

Kao i do sada kapacitet Morning Tales događaja je ograničen, a ukoliko želite da obezbedite svoje mesto za ovaj događaj, to možete uraditi putem ovog linka po promo ceni od 1.200 dinara.

DJ Brka i Runy All Night Wrong u Clubu Kult 04. marta 2023. godine.

Kvalitetna kombinacija dva sebi svojstvena DJ-a koja u ovom sastavu prvi put nastupaju 4. marta u klubu Kult.

DJ Brka i Runy u „All Night Wrong“ izdanju prave celovečerni doživljaj. Serijal žurki prati dugogodišnje prijateljstvo ova dva prava muzička poklonika koji iz svoje veoma bogate riznice vade sve moguće i nemoguće trake. Od klasika pa do new wave još neotkrivenih traka, ovo je jedno od onih večeri koje svako treba da posveti i pokloni pre svega sebi.

Ulaz: 800 dinara.

Ispod možete pogledati celokupan martovski program u klubu Kult.

Club Kult @Instagram @Facebook

Prethodni tekstLAG – Odbijan sam dosta puta na ulazu u Berghain, a sada tamo nastupam
Sledeći tekstFOOTWORKS SHOW – Pravo osveženje za beogradski klabing!