Rekordna prodaja ulaznica za nastup Jamie Jones-a

Još jedan Lovefest Fire 28. aprila u Beogradu

Jamie Jones nastup na Lovefestu 2022. godine.

Jamie Jones 28. aprila stiže na Lovefest Fire, a da je jedan od miljenika domaće klabing scene govori i rekordna prodaja ulaznica i više od 50% rasprodatih karata za samo 48 sati od najave događaja.

Jamie Jones, uz koga je publika dočekala legendarno jutro na poslednjem Lovefestu prošlog leta, stiže u beogradski Hangar, a ukoliko želite da svoje mesto obzebedite na vreme, ulaznice možete kupiti putem sajta lovefest.rs ili u poslovnicama Gigstixa i Tickets.rs. Broj mesta je ograničen, a prema rečima organizatora, prestonički eventi samo su uvod u novu eru Lovefesta, koja nas sve očekuje ovog leta u Vrnjačkoj Banji od 3. do 5. avgusta.

DJ Jamie Jones na Lovefest Fire žurci u Hangaru Luke Beograd 28. aprila 2023. godine.

Patrick Topping stiže na Lovefest Fire 8. aprila

Ako ste gladni Lovefest događaja, nikako ne smete da propustite još jednu najavu velikog izdanja Tuborg Lovefest 2023, u beogradskom hangaru 8. aprila, kada će pred beogradsku publiku doći Patrick Topping, Dakissa i Luton. Ulaznice za Lovefest Fire moguće je kupiti putem lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Gigstixa.

Lovefest Fire događaj na kom će nastupiti DJ Patrick Topping u Hangaru Luke Beograd.

Palms Trax na drugom Lovefest KOP izdanju u martu

I ove zime, klabing se seli na Kopaonik. Na drugo Lovefest KOP izdanje tokom tri vikenda marta i prvog vikenda aprila nam dolaze Palms Trax, jedan od miljenika regionalne publike, a tu je i William Djoko, koji je prošle godine imao najposećeniji nastup na Kopaoniku. Na Kop stižu i Manda Moore i Gina Jeanz, kao i Sirus Hood, Wise D & Kobe, Filio, Luton, Šćepine Vragolije, Cavin Viviano, Gostoja, Dakissa, Phillie P i Nikola Vemić. Broj mesta za svaki vikend je ograničen, a više informacija i rezervaciju možete pronaći ovde.

Lovefest žurke u Kafeteriji na Kopaoniku u aprilu i maju 2023. godine.

Fotografije: Lovefest Press

Prethodni tekstFOOTWORKS SHOW – Pravo osveženje za beogradski klabing!
Sledeći tekstArsenal Fest objavio koje će DJ-eve ugostiti ove godine