Lanna – Mlada nada domaće DJ scene (Video intervju)

Lanna DJ i producent.

Lanna je slobodno možemo reći sa svojih tek 16 godina, vunderkind domaće elektronske scene. Simpatije publike, ali i poštovanje iskusnih DJ-eva i stručnog žirija, zaslužila je takmičenjem i osvajanjem 2. mesta na prvom Let’s Mix It! DJ takmičenju.

Lanna dolazi iz porodice u kojoj se sluša elektronska muzika i iako su njeni roditelji više orijentisani kao uživaoci minimalističnog zvuka, Lanna svoju ljubav i strast pronalazi u melodic techno, progressive i indie dance zvuku koji vešto kombinuje u svojim setovima.

Iz razloga što je još uvek veoma mlada, Lanna sebi ne postavlja nikakve granice i u svoje slobodno vreme miksuje razne pravce kako bi što bolje oslušnula i u potpunosti doživela i istražila muziku.

Svoju DJ karijeru započela je 2018. kada je upisala i završila DJ školu u Novom Sadu. Aprila 2019. konkuriše za nastup mladih talenata na festivalu Garden of Dreams u Sarajevu, gde je od 200 kandidata ušla u uži izbor od njih 20. 2019. dobija poziv da nastupa na Exitovom AS FM stejdžu i time postaje najmlađi učesnik Exit Festivala. Nakon toga slede nastupi u klubu Ignite u Novom Sadu i Svaštari u Beogradu.

Narednih nekoliko godina su za Lannu bile veoma uspešne, jer je pored osvojenog 2. mesta na Let’s Mix It! DJ takmičenju nastupala na Green Love Festivalu, The End klubu, Central Dance Eventu i počela da se polako bavi i produkcijom.

Lanna ima velike planove za 2023. godinu i što se tiče produkcije i nastupa.

Uživajte u novom Grotto intervjuu!

Lanna @Facebook @Instagram @SoundCloud

Featured Photo: Facebook

Prethodni tekstPočela prodaja regionalnih ulaznica za 10. rođendan Sonus festivala
Sledeći tekstIbiza Vibe stiže u Beograd, u klub Kult