Progresivna Suza predstavlja premijerno gostovanje Erana Avinera u klubu Kult

Eran Aviner DJ i producent.

Prvo gostovanje ekipe Progresivna Suza u novootvorenom beogradskom klubu Kult zakazano je za 24. mart sa premijernim nastupom Erana Avinera, izvanrednog DJ-a i producenta koji je deo poznate izraelske Lost & Found ekipe. Podršku za DJ pultom, pružiće mu jedan od miljenika domaće publike, Jelly For The Babies, koji će svojim zvukom upotpuniti ovo obećavajuće veče.

Iskoristite ovu sjajnu priliku da uživate u omiljenom progressive house zvuku ova dva fenomenalna artista koji će, svojim očaravajućim melodijama, hipnotičkim ritmovima i najfinijim izborom muzike, zasigurno učiniti ovaj događaj nezaboravnim.

Eran Aviner će nastupiti u Clubu Kult 24. marta 2023. godine uz Progresivna Suza ekipu.Club Kult

Eran Aviner

Rođen u Antverpenu, Eran je ubrzo otkrio osećaj za ritam i strast prema zvuku. Jednog dana ostvario je svoj san da producira sopstvenu muziku i postane DJ. Inspirisan vibracijama prošlosti i savremene elektronske muzike, počeo je da kombinuje emotivne melodije sa savremenim ritmom. Podstaknut snažnom željom da razvije svoj DJ stil, ubrzo je otkrio svoj put u kraljevstvo zvuka.

Potpisujući svoja izdanja za lejbl kao što su Sudbeat i Plattenbank, pomoglo mu je da se istakne u današnjem svetu elektronske muzike. Njegova muzička intuicija, sjajne veštine mixanja i otvorenost za inovativne uticaje čine svaku žurku vrednu pažnje. Svesno prilagođavajući svoju muziku publici i pažljivo izgrađujući tempo, uspeva da svaku žurku pretvori u onu koja će se definitivno pamtiti.

Nakon što je otkrio nešto što mu nedostaje u noćnom životu u Antverpenu, zajedno sa svojim partnerom osnovao je novi koncept pod nazivom EDGE 2014. koji je već bukirao neka od najvećih imena u industriji kao što su John Digweed, Sasha, Lee Burridge, Adriatique, Stephan Bodzin, Hernan Cattaneo b2b Guy J, samo da nabrojimo neke. EDGE je osnovan kako bi okupio ljude koji vole žurke, DJ-eve i muzičke uticaje iz različitih kultura i stilova. Od svog početnog koncepta u Antverpenu, EDGE je proširio svoje horizonte i bio je održan u Tel Avivu i Amsterdamu. 2017. EDGE je proširio svoj brend pokretanjem izdavačke kuće koja ima za cilj da promoviše najbolje od elektronske muzike.

Jelly For The Babies

Projekat Jelly For The Babies, koji je nastao 2007. godine, temelji se uglavnom na dubokim, melodičnim i melanholičnim zvukovima s puno vokala, pomešanim sa raznim žanrovima elektronske muzike. Više od 500 zvaničnih izdanja, originala i remiksa, saradnje sa velikim producentima i vokalistima postavili su čvrstu osnovu za ono što tek dolazi. Jelly uspešno vodi tri izdavačke kuće, koje distribuira Proton, The Purr Music, RYNTH i One Of A Kind, dve radio emisije na Proton radiju, Deep Impact i RYNTH Exclusive podcaste, baveći se dizajnom, audio i video produkcijom.

Pored nastupa u svojoj zemlji, njegov prvi međunarodni debi bio je u minhenskom klubu Neuraum, zatim turneje po Litvaniji, klupske zabave i festivali u Rimu, Parizu, Sarajevu, Tivtu, Dubrovniku, Amsterdamu. Nakon njegovog prvog pojavljivanja u Recycle Lounge-u u Amsterdamu, utisci su bili toliko dobri da je dobio priliku da organizuje zvanični Amsterdam Dance Event za jednu od tri izdavačke kuće kojima upravlja, One Of A Kind.

Lista izvođača koji podržavaju kako rad Jelly-a, pa tako i njegovu izdavačku kuću raste iz dana u dan, a spisak čine imena poput Mendo, H.O.S.H., Hernan Cattaneo, John Digweed, Atish, Nick Warren, Eelke Kleijn, Way Out West, Mark Knight, Oliver Schories, Darin Epsilon i mnogi drugi.

Karte za ovu žurku će se kupovati na ulazu kluba Kult na dan žurke, po ceni od 1.000 RSD, a dostupne su i u online prodaji na sajtu Resident Advisora.

Više informacija i eventualne promene možete pratiti na stranici Progresivne Suze i samom eventu.

Featured Photo: Facebook

Prethodni tekstPoznata domaća podrška za veliku Exitovu žurku sa Hot Since 82!
Sledeći tekstTom Bryder predstavlja tri nove pesme koje će vam oduzeti dah