Mirko & Meex izdaju album „Night Beats” ovog petka!

Mirko Meex DJ Duo Press Photo.

Mirko & Meex, jedni od najboljih srpskih house producenata, u petak 28. aprila izbacuju novi album pod nazivom „Night Beats” za „Cruise Music”, sastavljen od Vocal House do Tech House traka u kojima ćete sigurno uživati.

Važno je napomenuti da se na albumu nalaze ne samo neobjavljene, nove, već i neke starije trake koje su remasterovane. A tu je i bonus traka „Ego” koju su uradili pod aliasom Double Bass.

Mirko & Meex - Night Beats (Album Cover)
Mirko & Meex – Night Beats (Album Cover)

Mirko & Meex su već 20 godina prisutni na house sceni sa prepoznatljivim b2b nastupima. Njihovi setovi su ispunjeni različitim stilovima muzike – od diska, funky i club house-a, sve do dubokih, tech i minimalnih zvukova. Bave se muzičkom produkcijom od 2008. godine, a do danas su njihovi brojni radovi dostigli visoka mesta na globalnim Top Chartovima i plejlistama.

Singl „A Jam” na primer, objavljen za „Monoside”, dugo je držao vodeću poziciju u svom žanru i posebno se istakao kod šire publike. „Soulfuric”, „Cruise Music”, „Glasgow Underground”, „Monoside” samo su neke od velikih izdavačkih kuća koje su prepoznale njihov muzički kvalitet i za koje su potpisali nekoliko traka.

Pre nekoliko meseci smo sa njima uradili i Video intervju, koji možete pogledati ispod.

Pored toga, Mirko & Meex su vlasnici izdavačke kuće „Night Beat Records”.

Ne propustite priliku da čujete „Night Beats” i uživate u njihovom izvanrednom radu koji su već podržali: Nic Fanciulli, Roger Sancez, Black Legend, David Penn, Roog, Pookie (IDQ), a možete i vi putem ovog linka..

Mirko & Meex – Night Beats (Album) Tracklist:

  1. I Will Survive
  2. Just Like You
  3. La Mode
  4. Magic
  5. Interlude
  6. Love’s Comin’ At Ya
  7. Last Night
  8. Alright
  9. Ce Soir
  10. Double Bass – Ego

Mirko & Meex @Instagram @Facebook

Prethodni tekstPearson Sound i Nick León trećeg juna stižu na Apgrade!
Sledeći tekstDakissa objavio izdanje „Treasure” za „Let’s Mix it! Records”