Garden of Dreams otkriva novu festivalsku lokaciju

Natkriveni Open Air stage u Kampusu Univerziteta u Sarajevu

Garden of Dreams nova lokacija Kampus.

Garden of Dreams Festival će se ove godine održati u Kampusu UNSA. Pridružite nam se od 9. do 11. juna na novom, natkrivenom Live Open Air prostoru na novoj festivalskoj lokaciji – Kampus Univerziteta u Sarajevu!

Priznajte, ovako dobro iznenađenje niste očekivali.

Zahvaljujući susretljivosti Univerziteta u Sarajevu, koji je prepoznao značaj i potencijal festivala Garden of Dreams, na ovoj izuzetno pristupačnoj i prostranoj lokaciji u centru grada čeka vas fenomenalna pozornica i Open Air natkriveni festivalski prostor za ples i druženje, prvi ove vrste u regiji.

Obzirom na nestabilno vrijeme u Sarajevu organizatori su odlučili natkriti festivalsku zonu i osigurati se u slučaju padavina, ali i visokih temperatura. Tako će ovogodišnje izdanje Garden Of Dreams Festivala biti otporno na vremenske uslove, a kako će izgledati natkriveni Open Air prostor možete pogledati u galeriji ispod.

Osim veće i atraktivnije lokacije, kakvu događaj ove vrste i zaslužuje, saradnja sa Sarajevskim univerzitetom donela je Festivalu i snažan vetar u leđa za dalji rast.

„Prošlogodišnjim uređenjem i otvaranjem parka, započeli smo proces revitalizacije Kampusa Univerziteta u Sarajevu i reorganizacije njegovog prostora kako bismo, pored njegove osnovne namene, dobili i kvalitetna mesta za odmor, rekreaciju i zabavu.

S obzirom na to da su u fokusu našeg delovanja mladi ljudi, studenti, raduje nas što ćemo im baš na ovom mestu, gde mnogi od njih stiču akademska znanja i zvanja, pružiti priliku da se odmore i uživaju uz vrhunske, svetske muzičke umetnike.

S druge strane, saradnjom s muzičkim festivalom Garden of Dreams želimo dati doprinos razvoju kreativnih industrija, čiji je potencijal za razvoj turizma i privrede u celosti nedovoljno iskorišten i nepravedno zapostavljen”, istakao je prof. dr.sc. Rifat Škrijelj, rektor Univerziteta u Sarajevu.

POPUST ZA STUDENTE UNSA – 40%

S obzirom na sjajnu saradnju sa UNSA i činjenicom da se početak ovogodišnjeg izdanja Garden of Dreams festivala poklapa s krajem akademske godine na Univerzitetu u Sarajevu, ovo je sjajna prilika za odmor i zabavu studentske populacije, koji će moći kupiti ulaznice po ceni nižoj od 40%.

Studentske ulaznice se mogu kupiti u prostorijama Vijeća mladih Novo Sarajevu u Međunarodnom centru za djecu i omladinu Novo Sarajevo. Prodajno mjesto će raditi tri dana u sedmici: ponedeljak, sreda, petak u terminu od 12.00 do 17.00 sati. Svaki student/kinja Univerziteta u Sarajevu će moći kupiti maksimalno dve ulaznice s popustom, za što je potrebno predočiti važeći index.

Garden of Dreams Festival 2023 popust za studente.

Garden of Dreams Festival otvara svoja vrata u petak, 9. juna, u 16.00 sati, kada će na Sara Live Open Air Stage-u nastupiti Brown Sugar, Vojko V, Artan Lili, Who See, Random, Velahavle, a vrhunac zabave očekujemo uz nastup svetske muzičke zvezde, Tom Odella.

U subotu, 10 juna, svirka u Kampusu startuje u podne i plešemo sve do ponoći uz Electronic Open Air Stage, na kojem nas čekaju Echonomist, Woo York, After Affair, Kristijan Molnar, Rajot, Luka Čikić i za kraj harizmatični velikan svetske elektronske scene Chris Liebing.

Nakon toga, sledi poslastica i poslednji event festivala. Na Jägermeister Night Stage-u u Domu mladih nastupaju fenomelani Ame, Recondite, Ruede Hagelstein, Goran Emkić, Ena Smajić i Adnoir.

Važna napomena: sada kada je Bašta snova dobila krov, ni jako sunce niti kiša nam više ne mogu pokvariti užitak i sprečiti nas da na GoD festivalu plešemo još jače i sanjamo glasnije. DREAM LOUDER!

Prethodni tekstSpektakl u beogradskoj Areni: Paul Kalkbrenner oduševio publiku
Sledeći tekst„Bajka bespovratnog vremena” Pavla Terzića okupila legende beogradske klupske scene!