Najtraženiji svetski DJ potvrdio dolazak na LMF Festival: John Summit stiže u Zagreb!

john summit press LMF 2023

Let The Music Be Free (LMF) je jedan od najmlađih hrvatskih festivala, a ovogodišnji lineup potvrđuje da je definitivno i jedan od najatraktivnijih. LMF festival u sklopu svog trećeg izdanja u Zagreb dovodi najveće svetske zvezde među kojima je i trenutno najtraženiji DJ današnjice: 27-godišnji John Summit!

John Summit je rođen i odrastao u Chicagu, a njegova ljubav prema muzici započela je u mladosti dok je slušao ploče klasičnog rocka, funka i disca koje je pronašao kod svojih roditelja. Međutim, pronašao je pravu strast tek kada je otkrio house muziku. Također je poznat po remiksima popularnih pjesama gde je remiksovao hitove Dua Lipe, Gorgon City-a i Green Velvet-a, a pored muzike strastveni je ljubitelj sporta, pogotovo golfa i košarke, koju je igrao na fakultetu. Iako je ispočetka zarađivao kao računovođa u jednoj korporaciji, odustao je od svega i okrenuo se muzici. A sve je počelo sa youtube kursevima.

John Summit je samouki producent, a na internetu je naučio kako da pravi muziku gledajući tutoriale i eksperimentišući s različitim zvukovima i tehnikama. Ovaj pristup omogućio mu je razvoj jedinstvenog zvuka koji ga razlikuje od drugih producenata u industriji.

U svetu EDM-a debitovao je 2018. godine s pesmom „Deep End„, koja je brzo postala hit. Karijera mu je od tada rapidno rasla, postao je traženo ime na brojnim festivalima stoga i ne čudi da je već odradio nastupe na svetskim festivalima poput Coachelle i Ultre Miami. No nije potrebno leteti za Ameriku kako bi pogledali i poslušali nastup ove zvezde u nastajanju jer će John već u junu nastupiti na trećem izdanju zagrebačkog LMF festivala na jezeru Jarun.

Od premijernog izdanja u Las Vegasu 2019. i prvog zagrebačkog 2021. godine, LMF festival je postao prepoznatljivo ime na svetskoj sceni, što je do sada pokazao dolazak gostiju iz cele Evrope, ali i sveta, a Zagreb je tako potvrdio titulu jedne od najtraženijih turističkih destinacija.

Above&Beyond, Adam Beyer, John Summit, Camelphat, Artbat, samo su deo velikana elektronske scene, koji će predvoditi treće izdanje LMF festivala, od 15.-17. juna na Jarunu. Popis svih izvođača koji će 15-17. juna 2023. rasplesati publiku na najvećem zagrebačkom open air elektronskom festivalu pogledajte ovde.

LMF 2023 Full Lineup grotto

Ulaznice za nadolazeće spektakularno izdanje LMF-a možete nabaviti na ovom linku!

Poslušajte najsvežije Summit-ovo izdanje pod nazivom „Where You Are“ gde je na vokalu talentovana Hayla iz Velike Britanije.

Prethodni tekstPosetioci Exita odlaskom na festival mogu da uštede i do 50.000 dinara!
Sledeći tekstDrugstore otvara baštu ove subote
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!