Miss Monique i Ilario Alicante na predstojećem izdanju FrewshWave festivala

Miss Monique će nastupiti na Freshwave festivalu 2023 u Banja Luci.

Miss Monique i Ilario Alicante zvanično su potvrdili svoje nastupe na predstojećem FreshWave festivalu!

Pridružuju se fenomenalnoj postavci koju do sada čine Argy, Indira Paganotto, Bart Skils, Elke Klejin, Javier Portilla, Sinisa Tamamovic, Lea Dobričić, Mladen Tomić, Nebs Jack, Nexie, Pero Fullhouse, Alain b2b Coem, Yakka, Inner Sense, Vuk Vukosavljević, Alex Bojović, Ivan Z, Buč Kesidi, Sara Jo, Mimi Mercedes, Vojko V. Grše, Crni Cerak i Lacku.

Jedanaesto izdanje FreshWave festivala na nakoliko festivalskih bina i zona biće održano od 10. do 12. avgusta 2023. godine uz nastupe nekih od najpoželjnijih izvođača iz regiona i sveta.

Miss Monique na tvrđavu Kastel stiže premijerno u znaku zanimljivog jubileja, naime, ove godine ravno je decenija od početka emitovanja čuvene radio emisije Mind Games, koja je, ovoj umetnici, omogućila da se predstavi širem auditorijumu i ostvari saradnju sa velikim imenima elektronske muzike kao što su Armin van Buuren, Paul van Dyk, Paul Oakenfold, Gareth Emery i mnogi drugi!

Ilario Alicante će nastupiti na Freshwave festivalu 2023 u Banja Luci.

 

Nakon legendarnog nastupa na najvećoj festivalskoj bini Freshwave Festivala, fantastični Ilario Alicante vraća se na banjalučku tvrđavu, ovaj put još rešeniji da svoj set ugradi u još jedno epic veče i još jedno nezaboravno druženje među bedemima Kastela. Na krilima novih izdanja Ilario na Kastel donosi potpuno novi, ali prepoznatljiv zvuk majstora za DJ pultom, kraftovan kroz ozbiljan niz nastupa i učešća koja je ovaj čovjek upisao u svoju biografiju.

Best Deal trodnevne festivalske ulaznice za FreshWave 2023, dostupne su na ticket servisu kupikartu.ba po ceni od 75 KM (37 Evra) za trodnevne festivalske ulaznice i VIP trodnevne ulaznice po ceni 120 KM (62 Evra) uz popust veći od 25% u odnosu na pune festivalske cene ulaznica.

Prethodni tekstRekordno interesovanje za Lovefest 2023
Sledeći tekstLansky se pridružio Let’s Mix It! Records porodici
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!