Gruvi – Lažljivu sam čuvao mesecima, a onda je preko noći postala hit (Video intervju)

Gruvi DJ i producent, fotograf Igor Jeremić.

Gruvi je DJ i producent, rođen i odrastao u Šapcu, manjem gradu u Srbiji. Uglavnom je fokusiran na micro house i minimal zvuk, s tim da je poznat po tome što voli da se pokaže i u eksperimentisanju sa drugim stilovima.

Strast za muzikom javila se u ranim godinama. 2015. godine počinje da pušta po privatnim žurkama da bi 2017. nakon preseljenja u Beograd počeo time ozbiljnije da se bavi. Preseljenjem dobija šansu da dublje istraži elektronsku scenu i radi u vodećim klubovima.

Produkcijom počinje da se bavi spontano, a radeći na tome iza sebe ostavlja niz izdanja i edita koji su privukli pažnju publike. Uporedo sa tim 2021 god. pokrenuo je i „Minival” Event organizaciju koja je s’ početka bila fokusirana na mali broj ljudi na skrivenim lokacijama, da bi se kasnije proširila i na klubove.

Zahvaljujući svojoj velikoj ambiciji u svojoj karijeri je do sada radio sa mnogim domaćim i svetski poznatim DJ-evima, a neki od njih su: Vlf, Cristina Lazic, Alexis Cabrera, Kirik, Lukea, Constratti,…

Smatramo da je Gruvi neko ko će uspeti ne samo kod nas, već i u regionu i svetu i zato smo odlučili da ga posetimo u njegovom studiju i popričamo o svim ovim, ali i o još nekim temama.

Uživajte u intervjuu!

 

Gruvi @Instagram @Facebook

Featured Photo: Igor Jeremić

Prethodni tekstSea Dance festival ove godine u Hrvatskoj
Sledeći tekstRanchaTek ima novo izdanje sa Filterheadz duom