VANDAL STEVE: DJ-evi se kod nas međusobno ne pomažu dovoljno (Video intervju)

Vandal Steve TALAZ Grotto video intervju

Stefan Trikić aka Vandal Steve je domaći DJ kog ćete retko kad moći da čujete u Srbiji. Rođen i odrastao u Vršcu, uspeo je da svoje odlično DJ umeće pokaže u klubovima po Srbiji, ali i na nekim od najvećih festivala kod nas i u regionu.

Upravo to mu je donelo regionalne i internacionalne rezidenture i dobre kontakte u muzičkoj industriji, a između ostalog i nastupe sa nekim svetski poznatim DJ-evima uz koje niko u Srbiji do sada nije imao prilike da radi. Ako i vi poželite da ga slušate LIVE, najverovatnije vam je najbliže da odete do Hrvatske na ostrvo Pag i plažu Zrće, gde je već godinama rezident najboljih klubova na toj lokaciji. Ili ako ste u Španiji, na Tenerifima, onda je velika verovatnoća da ćete i tamo naleteti na njega u jednom od klubova ili tokom dnevnih Sunset žurki.

Uz njega je na svim tim destinacijama i višemesečnim rezidenturama i njegova devojka i koleginica Anna Mill, sa kojom ili deli pult kao DJ ili od nedavno kao deo projekta „Talaz”. Anna Mill se takođe pojavljuje u intervjuu, tako da ćete čuti nešto više o njihovim daljim planovima, a posebno o nastanku pomenutog projekta.

Mi smo uspeli da ga uhvatimo pred početak sezone u Hrvatskoj na Zrću i popričali o raznim temama. Uživajte!

Vandal Steve @Facebook @Instagram
Anna Mill @Instagram
Talaz @Instagram

Prethodni tekstZira – More Everything EP [Let’s Mix It! Records]
Sledeći tekstMladen Tomic, Miroslav Pavlovic – Invisible Journey EP [Night Light Records]
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!