Novi single dua Innēr Sense sa vokalom Dane Barbare: „Fire in Me”

Innēr Sense Dana Barbara Fire In Me COVER 2023

Srpski duo Innēr Sense (Filip Fisher i Nino Čelebić) i beograđanka iz Londona Dana Barbara danas nam donose „Fire in Me” – zaraznu traku koja osvaja emotivnom snagom i hipnotišućom melodijom.

Ova saradnja up & coming melodic techno dua i talentovane pevačice rezultirala je pesmom koja svedoči o moći muzike da zapali naše najdublje želje i emocije kao i plesne podijume. Osim originalne verzije, „Fire in Me” dolazi sa dva izvanredna remiksa koji proširuju zvučni horizont trake.

Stone Van Brooken, francuski progresivni melodični house DJ i producent, dodaje svoj pečat pesmi karakterističnim stilom koji kombinuje melodične i progresivne house uticaje. Fideles, Tiesto, David Guetta, Armin van Buuren, Ferry Corsten i Mees Salomé su samo neki od najvećih imena u industriji koja su podržala njegove trake.

Drugi remiks dolazi od Octavia Gimeneza, argentinskog DJ-a i producenta koji je brzo privukao pažnju svojim energičnim, melanholičnim i emotivnim zvukom melodičnog techna. Octavio je objavio muziku na renomiranim izdavačkim kućama poput „ICONYC”, „Harabe”, „Wout” i „Bullfinch”, a njegovi radovi su redovno podržavani od strane legendi kao što su David Guetta i Paul Van Dyk, kao i najvećih imena žanra kao što su Tale Of Us, The Element, Fideles i mnogi drugi.

Octavio Gimenez donosi svoju jedinstvenu perspektivu i transformiše „Fire in Me” u nezaboravno iskustvo.

Ova izdanja Innēr Sense-a s Danom Barbarom i remiksima od Stone Van Brookena i Octavia Gimeneza pružaju širok spektar emocija i zvučnih iskustava. Pridružite se Innēr Sense-u i Dani Barbari na ovom zvučnom putovanju melodičnog tehna: Beatport Pre-Order Link.

Follow Innēr Sense @Instagram @Facebook @SoundCloud

Prethodni tekstŽenske snage: Osam DJ-ica za jubilarno deseto izdanje Moondance festivala!
Sledeći tekstKompletiran program 21. Summer3p festivala u Subotici
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!