Nirvana – nova festivalska bina na FreshWave 2023 festivalu!

FreshWave festival 2023 Nirvana stage.

Nastavljamo okupaciju tvrđave Kastel sa potpuno novim stejdžom!

Festivalska bina „Nirvana” okupiće na predstojećem FreshWave festivalu, od 10. do 12. avgusta, na banjalučku tvrđavu Kastel, neke od najpoželjnijih regionalnih i svetskih psytrance DJ izvođača!

Jedanaesto izdanje FreshWave festivala nastavlja da publici otkriva nove bine, a posebno smo ponosni na Nirvana stejdž na kojem će u tri festivalska dana, od 10. do 12. avgusta, na banjalučkoj tvrđavi Kastel, nastupiti sedeći izvođači: Kala, Damzah, Laughing Buddha, Anakin Psywalker, Strider, Fantazma, mnogook, Manda, Zarma, Rezonant, Edgysnare, Psychomental, Ultimate Expirience.

FreshWave festival 2023 Nirvana stage Line Up.

Psytrance je žanr trance muzike koju karakterišu hipnotišući aranžmani sintetičkih ritmova i složene, slojevite melodije koje stvaraju rifovi visokog tempa. Još se 90ih godina prošlog veka etablira kao podžanr Goa trancea. Pod raznovrsnim uticajem muzičkih imena kao što su Laurent Garnier, New Order, KLF ili Kraftwerk i spektakularnim remix izdanjima, psytrance je iznedrio mnogobrojne izvođače i milionsku armiju fanova širom sveta.

Ne treba sumnjati da nas na Nirvana stejdžu očekuje trodnevni psytrance spektakl i doživljaj vredan najlepše uspomene ovog leta!

Podsećamo da je u toku akcija 3+1! Nastavljamo akciju za čitavu ekipu i to na način da za kupljene tri ulaznice, četvrtu dobijate potpuno besplatno!

– REGULAR 3-dnevna ulaznica dostupna je po ceni od 45 € / 89 KM
– VIP 3-dnevna ulaznica dostupna je po ceni od 75 € / 149 KM

FreshWave festival 2023 akcija 3+1.

Kupovinom VIP ulaznica ostvarujete pogodnosti pristupa festivalskoj VIP zoni, koja se nalazi uz festivalsku Main binu, a u kojoj su posetiocima osim najbolje pozicije na festivalu na raspolaganju ugostiteljska usluga na najvišem nivou, koktel bar, zasebni stolovi, poseban pristup odvojenom toaletu, uz ograničen broj posetilaca, odnosno maksimalan komfor na samom festivalu.

Na nekoliko festivalskih bina svoje nastupe su već potvrdili: Eelke Kleijn, Argy, Indira Paganotto, Ilario Alicante, Bart Skils, Miss Monique, Javier Portillo, Buč Kesidi, Sara Jo, Crni Cerak i Lacku, Vojko V. Mimi Mercedes, Grše, Smoke Mardeljano i mnogi drugi!

Festivalske ulaznice su dostupne na ticket servisa .

IZVORFreshWave PR Team
Prethodni tekstSvetska DJ zvezda Dubfire ovog petka u Beogradu
Sledeći tekst10 pesama koje su obeležile prvi Tomorrowland Weekend 2023