RanchaTek i njegovo jubilarno deseto izdanje na legendarnom Nervous Recordsu

DJ i producent RanchaTek, fotograf Uros Sop Vukosavljevic.

RanchaTek svoju prvu traku zvanu „Islas Baleares” izdaje 2013. godine za „Nervous Records” i odmah sa njom osvaja prvo mesto na Traxsourceu, dok je na Beatportu traka ušla u Top 10. Od tog trenutka RanchaTek ima bar jednom godišnje neko izdanje za ovaj prestizni američki lejbl.

„Nervous Records” je najviše poznat po svojim Tech House i House izdanjima i artistima kao što su: Mochakk, Armand Van Helden, Louie Vega pa je veoma teško na lejblu naći neko Techno izdanje. Tu već dolazi do izražaja kvalitet našeg producenta, pošto je on jedan od retkih techno producenata, ako ne i jedini koji izdaje na ovom legendarnom lejblu.

Sada već jubilarno deseto Ranchino izdanje kod njih nosi naziv „No Return” i možemo reći samo da je sve ono što se od njega očekuje, veliki signature RanchaTek kicks sa rolling bejsom, velike spejsi melodije sa primesama brejk bita, a nešto što je najkarakterističnije u traci je vokal koji vozi kroz celu traku. Ovu traku je uradio sa svojim dugogodisnjim kolegom iz Brazila – Phasedom.

Izdanje možete kupiti na Beatportu.

Featured Photo: Uros Sop Vukosavljevic

Prethodni tekstLet’s Mix It! Festival 2023 uz Denis Sultu i James Zabielu
Sledeći tekstSutra počinje Tuborg Lovefest