ADE Pro platforma za umrežavanje se otvara za 2023. godinu!

Istražite sve prednosti umrežavanja uključene u Pro Pass.

ADE networking 2023 amsterdam dance event platform pro pass

Sa znatno unapređenim iskustvom umrežavanja u „ADE Pro“ ove godine, sada je lakše nego ikada da se povežete, upoznate i poslujete. Iskoristite sve prednosti globalne mreže lidera u industriji koji pohađaju ADE koristeći ADE Pro mrežnu platformu – uskoro se otvara.

Saznajte više o mnogim prednostima umrežavanja i svemu ostalom što se otvara sa ADE Pro Pass-om i nabavite svoj pass sada: Attend ADE 2023

Amsterdam Dance Event 2023 pro pass

Mreža i poslovanje na ADE Pro 2023

ADE Pro mrežna platforma i baza podataka vam omogućavaju da pronađete sve druge kompanije i profesionalce koji prisustvuju ADE Pro 2023, da se direktno povežete sa njima, planirate sastanke tokom ADE-a, predstavite svoje poslovanje i još mnogo toga.

Preko 50.000 poruka se razmenjuje svake godine između ADE globalne mreže rukovodilaca etiketa, agencija, A&R, tehnoloških inovatora, finansijskih investitora i drugih lidera u industriji.

Istražite sve prednosti umrežavanja uključene u Pro Pass i osigurajte svoju sada da biste dobili prednost ovog ADE-a.

Amsterdam Dance Event pro pass

Šta možete da uradite sa ADE Pro mrežnom platformom?

Koristite ADE Pro mrežnu platformu tokom cele godine i pronađite tačno ko vam je potreban tako što ćete pregledati sve kompanije i ljude koji prisustvuju ADE 2023. Pošaljite poruku svima sa kojima želite da se povežete i planirajte sastanak tokom ADE-a!

Prethodni tekstProducent i DJ VUK objavio je drugi singl u saradnji sa Ninom Ambulijom
Sledeći tekstPobednik četvrtog izdanja Let’s Mix It! takmičenja je Boško Baloš
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!