ADE LAB potvrđuje radionice sa DVS1, Mama Snake, Reinier Zonneveld, Darude…

Umetnici i producenti naredne generacije!

ADE LAB 2023

Prve potvrđene „highlihgts“ radionice na ADE Lab-u su ovde, pažljivo osmišljene kako bi vašu muzičku karijeru na početku podigli na sledeći nivo. Poznata imena kao što su DVS1, Mama Snake, Reinier Zonneveld, Hector Oaks & Van Anh, Darude i mnoga druga putuju u Amsterdam da bi vam pokazali kako to oni rade i kako bi podelili svoje znanje i pomogli vam da napravite svoje prve korake da postanete kultni na sceni elektronske muzike, kao što su i oni uspeli.

Pripremite se da napravite prve korake u muzičkoj industriji kao budući profesionalac tako što ćete se pridružiti radionicama, „master“ časovima, inspirativnim razgovorima i još mnogo toga tokom ADE Lab-a. Nakon prve najave Gear Partners-a, sada je vreme da vam pokažemo majstore od kojih možete učiti i eksperimentisati, sve kao deo potpuno novih kurseva za umetnike i producente ADE Lab-a. Pored sticanja novih veština i susreta sa svojim herojima, završavanjem jednog od kurseva programa postajete diplomirani ADE Lab 2023, čime dobijate poseban popust na ADE Pro Pass kada se sledeće godine vratite kao pravi profesionalac.

DVS1 ADE 2023

RA razmena uživo: DVS1

Nakon prošlogodišnje razmene stalnih savetnika sa Peggy Gou, tehno titan i vrhunski čuvar klupske kulture DVS1 stiže u ADE Lab ovog oktobra. Svestrani umetnik i producent koji pomera granice deli svoju ličnu i profesionalnu priču u ADE četvrtak u jednosatnom intervjuu sa uglednim muzičkim novinarima Resident Advisor-a.

Mama Snake ADE LAB

Kustos kulture sa Mama Snake

Još jedna dobro uspostavljena, čista i strastvena umetnica je psihodelična pionirka Mama Snake, koja govori o svom misaonom procesu kreiranja DJ seta. Ona ide stopama Spekki Webu-a, njenog b2b ‘brata’ koji je intervjuisan prošle godine tokom ADE Lab-a. Šta dolazi u obzir pri odabiru numera i kako radite na pripovedanju priča? Sara Svanholm govori sve u ADE petak.

Reinier Zonneveld ADE 2023

„Filth on Acid“ demo drop

Tehno „trkač“ Reinier Zonneveld pridružuje se ADE laboratoriji sa svojom etiketom Filth on Acid. Pustite svoje najtoplije demo snimke sa samim majstorom ubrzanja, dobijte povratne informacije uživo od njega na sceni i razgovarajte sa A&R timom njegove izdavačke kuće o tome kako možete da poboljšate svoju muziku. Najbolji deo: pobednička numera biće objavljena na jednoj od predstojećih kompilacija Filth on Acid.

Seedj predstavlja: ​​The Art of Vinil DJing sa Hector Oaks-om & Van Anh-om

Ova dva cenjena virtuoza na vinilu kombinuju svoje izuzetne talente i pokazuju vam užad DJinga sa vinilom. Kako oblikovati DJ set sa pločama u torbi? I kako se pobrinuti da sve zvuči glatko? Učesnici ove radionice mogu poneti svoje vinilne ploče za Van Anh & Hector Oaks da sviraju. Duo čak zaranja u tehničku stranu umetnosti. Pridružite se radionici Hectora Oaksa „Umetnost improvizacije“ ili Van Anhovoj radionici „Moć vinila“.

Nostalgix ADE 2023

Pisanje i produkcija uz Nostalgix

Multi-artist Nostalgix je producent, pisac i reper, i poznata je po svojim gromoglasnim basovima. Njen majstorski kurs je izgrađen oko stvaranja ritma. Ako ste spremni za uvid u jednog od umetnika koji najviše vole „uradi sam“ trenutnog kreativnog procesa, ovo je definitivno radionica za vas. Kako da koristite nešto tako organsko kao što je vaš sopstveni glas za stvaranje svetlucavih zvukova? Nostalgix vam pokazuje.

Vibing Out vith Darude

Ko ne zna za čoveka koji ima najtraženiji Track ID!? Donesite svoj USB u ovu ADE laboratoriju i uverite se da legenda traži vaše numere! Koncept: tokom ove lične A&R sesije, Darude nasumično bira dva USB-a iz zaliha. Traka na oba USB-a dobija trideset minuta povratnih informacija u realnom vremenu od Darudea – savršena prilika da pokažete svoju muziku i podignete svoju karijeru na viši nivo.

Uz ADE Lab Pass, dobićete pristup sva četiri dana i četiri kursa ADE Lab. Budite među prvima koji će dobiti ADE Lab Pass i ne propustite zabavu.

ADE Lab je takođe potpuno dostupan svim nosiocima ADE Pro Pass-a, uz punu konferenciju, festival i sve druge pogodnosti. Istražite sve opcije ulaznica na ovom linku!

Source/Izvor: www.amsterdam-dance-event.nl

Prethodni tekstPobednik četvrtog izdanja Let’s Mix It! takmičenja je Boško Baloš
Sledeći tekstEXIT pokreće svoju izdavačku kuću „EXIT Soundscape”
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!