DJ Peter Portman slavi 30. rođendan spektakularnom žurkom

DJ Peter Portman.

Grad Beograd se pretvara u epicentar elektronske muzičke euforije u subotu veče dok DJ Peter Portman proslavlja svoj 30. jubilarni rođendan spektakularnom žurkom u Studiju KPTM (Žorža Klemansoa 22). Zvuci ritma, svetla i uzbuđenja ispunjavaju polako vazduh, ostavljajući prisutne u euforičnom stanju.

Kako proslava 30. rođendana nije mala stvar tu je i Party i After Party sa 14 DJ-eva, a spisak je ispod.

PARTY

Veče će otpočeti sa mladim talentom, Aleksandrom Pavlovićem, prepoznatljivim po svom učešću u popularnom takmičenju Let’s Mix It!. Njegova muzika će postaviti ton za ono što sledi. Kreativni um iza brenda Baš Hitovi, Dule Radetić, donosi retro zvuk house/club iz perioda 2000. – 2012. zajedno uz Grotto DJs, Neutron i Igor Antić u b2b spoju nastaviće u istom ritmu i dodavajući gospel, acid i psychadelic note.

Kako će noć otmicati, atmosfera će se preliti u drugu fazu. Preostali izvođači će se pridružiti ovoj nezaustavljivoj zabavi, čineći je još raznovrsnijom i uzbudljivijom.

Peter Portman će proslaviti 30. rođendan u KPTM-u žurkom 26. avgusta 2023. godine.

AFTER PARTY

Internacionalni gost, Lenz Rausch iz Austrije, vlasnik multi koncept stora i kluba u Beču „Freudich Vintage Shop” odvojio je svoj odmor da bi uveličao rođendan svojim prisustvom, obećava dobru selekciju vinyla za ovu priliku!

Secret Guset & Mnbv – Već dobro poznati na brodu 20/44, ovaj par rasplamsaće vatru i pokazati koliko njihova međusobna ljubav širi i na sam podijum.

Vanja Bursać – svima već dobro poznata, gradski lik i muzički selektor u seriji Ghetto, Electro, Break numera. Njena energija je must na svakom partiju!

ddt. – Dušan specijalno za ovu priliku (u razgovoru sa Portmanom) kaže da se baš raduje što pored klubova gde bira muziku kao rezident (nekadašnja Mladost-Ludost, Gajba, sada Kućica) dolazi u KPTM i da je pun energije!

Leo Lang već prepoznatljiv po svojoj tehnici i odabiru muzike i izdanju za „Not Allowed” etiketu, donosi jutarnji gruv da razmrda kukove.

Heckler DJz – Duo Milana Dabižljević i Vladimir Dojčinović – DJ Dojč, ovogodisnji finalista i jedan od osvajača Let’s Mix It! DJ Takmičenja, donose zvuk istorije Čikaga, Detroita i New Yorka. Prepoznatljivi na vinylu, i selekcija istih, zasigurno euforija neće faliti ni u jutarnjim satima!

Ulaznice za ovaj događaj neće biti u pretprodaji već samo na ulazu po ceni od 1.000 dinara.

Vidimo se u KPTM-u da zajedno sa Portmanom proslavimo rođendan!

Prethodni tekstEXIT pokreće svoju izdavačku kuću „EXIT Soundscape”
Sledeći tekstVečeras spektakl, ARTBAT dolazi u Sarajevo