Denis Sulta pokorio Barutanu i ostavio sve bez teksta

Večeras nas u Barutani očekuje fuzija dobrog James Zabiela gruva!

Denis Sulta tokom nastupa na Let's Mix It! Weekendu 01. septembra 2023. godine u beogradskom klubu Barutana.

Denis Sulta, jedan od najtraženijih DJ-eva, sinoć je održao fantastičan nastup u Beogradu na Let’s Mix It! Weekendu u Barutani.

Bogradska publika je plesala uz neverovatne trake, house-a, acid house-a, tech house-a, sa primesama klultnih hitova, kao i uz mixeve koje je na sceni improvizovao. Energija koja je vladala u prepunoj Barutani je inspirisala Sultu da svoj set produži i ostane koji sat duže. Velikim aplauzom završio je svoj set, kako ističe maestralni DJ i producent: „Drago mi je da sam ponovo u Beogradu, gostoprimstvo i publika je zasita nešto posebno”.

Veče je otvorio finalista LMI takmičenja, DJ Ivan Sabo, svojim dinamičnim setom, kroz koji je provlačio House, Break Beat, Acid House, kao savršen intro za specijalnog gosta DJ-icu LA LA. Njenim poznavanjem istorije muzike i savršenim izborom traka, dominirala je u DJ pultu.

Let’s Mix It! Weekend ne prestaje da oduševljava publiku, spremite se za još jedno veče na kojem će nastupati internacionalna svetska zvezda, DJ i producent, James Zabiela, uz domaću podršku naših DJ-eva, pobednika LMI takmičenja Boška Baloša i beogradskog miljenika, DJ-a i producenta Dakmana.

James Zabiela će nastupiti u klubu Barutana 02. septembra 2023. godine u okviru Let's Mix It vikenda.

DJ i producent James Zabiela, poznat po virtuoznim nastupima na najvećim svetskim festivalima. Posle više od decenije na sceni, prema brojnim kritičarima postao je deo britanske, ali i svetske umetničke baštine. Za to su najvećim delom zaslužne njegove nenadmašne tehničke sposobnosti u Live nastupima, zbog kojih je našao mesto u srcima ljubitelja elektronske muzike širom sveta. Poznat je po svojim setovima u kojima se mogu čuti najtoplije ambijentalne pesme, kao i dirty acid house i techno trake. Majstorski odabir, majstorsko miksovanje i maestralno prepoznavanje energije mase, drži sve angažovane tokom svog seta, na veoma visokom nivou.

Jedan od traženijih imena lokalne scene, DJ i producent Dakman, osvajanjem prvog mesta na Let’s Mix It! DJ takmičenju 2022. dobio je vidljivost i prepoznatljivost, sa velikim potencijalom. Njegovi setovi se odlikuju zvukom 80ih i 90ih iz kojih crpi inspiraciju i time daje posebnu atmosferu svojim nastupima, a sve to uklopljeno u deep i house sa elemenata minimala. Dakmanov žig je definitivno potpuna posvećenost studiju i produkciji, što ga izdvaja od većine DJ-eva, jer njegovo produkcijsko znanje, kreativnost i kolegijalnost će ga uskoro plasirati na vrh scene.

Let's Mix It! Weekend 2023 u klubu Barutana.

Let’s Mix It! već nekoliko godina unazad svojim DJ takmičenjima, mentorstvom i edukativnim programima radi na afirmaciji domaće DJ scene, čiji je prevashodni cilj da domaće DJ-eve, odvede na pravi put, takođe, da se predstavi celokupan sadržaj muzičke industrije. Muzički i produkcijski programi su dizajnirani za učenike da uspostave i unaprede svoje veštine i izađu kao profesionalci. Kroz LMI smo imali prilike da ostavrimo saradnje sa nekoliko kultnih klubova i festivala po regionu i u Evropi, gde su naši učenici, DJ-evi, imali prilke da izraze svoj talenat, osvoje vredne nagrade u saradnji sa Players Music Store, osim nastupa, očekuje ih i putovanje u Amsterdam, na največi festival u Evropi Amsterdan Dance Event, kao i mnogobrojne aktivnosti: kurs muzičke produkcije, osnovnog i naprednog nivoa (Ableton Live Suite) koje će pobednika podstaknuti da svoj talenat odmah počne da razvija.

Let’s Mix It! je postavio sjajan temelj i koncept, sa ciljem da mlade nade elektronske muzičke industrije nastave da se razvijaju uz kvalitetnu podršku stručnog tima i programske šeme. Stabilna zajednica je definitivno najbitnija stvar kada je reč o svim granama umetnosti, a izgleda da je elektronska scena u Srbiji dobila jednu kojom može da se ponosi.

Ulaznice možete kupiti preko Gigstix prodajne mreže, Cooltix.rs i na tickets.rs. Požurite i nabavite svoje karte na vreme!

Fotografije: Let’s Mix It! Press

IZVORLet's Mix It! PR Team
Prethodni tekstExitova diskografska kuća EXIT Soundscape predstavila svoje prvo izdanje
Sledeći tekstOtkriven i drugi talas izvođača koji dolaze na ADE 2023!