Talaz Live DJ duo konačno izbacio snimak sa Zalazak događaja

Talaz Live DJ duo sa Zalazk žurke na krovu Galerije u Beogradu na vodi.

Talaz je Live DJ duo koji je publiku već osvojio svojim maštovitim igranjem sa muzikom uz čak dva Live instrumenta. Flauta koja svojim melodijama stvara pravu egzotiku, i električni bubnjevi koji dodaju vajb afričkih bongosa, djemba, conga i slično, a na sve to miksajući i po 4 trake istovremeno.

Iako su ovaj projekat započeli pred leto ove godine, njihov rad je već podržan od strane imena kao što su Argy, TH:EN, Goom Gum, i za samo nekoliko meseci ostvarili su bookinge širom regiona i nastupali u čak 5 zemalja, a kao dva najveća eventa izdvojili bi Sonus Festival u Hrvatskoj koji je pored njih ove godine ugostio i imena poput, Vintage Culture, Marco Carola, Mathame, Maceo Plex, Adriatique, kao i Zalazak event na krovu Galerije u Beogradu zajedno sa Giorgiom Angiulli, kada su i snimali set koji vam predstavljamo.

Talaz Live @ Zalazak (Belgrade Waterfront, Serbia)

 

Talaz je rezultat 14-godišnjeg muzičkog obrazovanja i sviranja flaute sa jedne strane, i 15-godišnjeg DJ iskustva širom Evrope i rezidenture u jednom od najboljih klubova na svetu sa druge strane.

Iako ovaj tip nastupa iziskuje mnogo vremena i priprema, ne zaostaju ni za polju produkcije. Njihove prve trake čekaju na izdanje, a do tada ih možete čuti na nekim od njihovih nastupa.

Featured Photo: Press Promo

Prethodni tekstSarajevo Calling! New Year’s Eve Madness w/ After Affair
Sledeći tekstDarren Emerson specijalni gost na koncertu Stereo MC’s