Lea Dobričić & Joma Maja – Perfect Pitch DJ Academy (Grotto video intervju)

Lea Dobričić i Joma Maja tokom snimanja Grotto video Intervjua u Perfect Pitch DJ Akademiji 2023. godine.

Nakon višemesečnih dogovaranja konačno smo ugrabili priliku da snimimo video intervju sa dve DJ dame sa naših prostora! U pitanju su Lea Dobričić i Joma Maja. Iako su većini klabing zajednice poznate kao odlične DJ-ice, one već nekoliko godina uspešno vode Perfect Pitch DJ Akademiju.

Lea Dobričić je techno DJ sa 17 godina iskustva, a našu zemlju je predstavljala i na Burn takmičenju na Ibici i pobedila! Joma Maja živi u Beogradu, ali dolazi iz Banja Luke i u DJ vodama je 14 godina. Ona je predstavljala BiH na Burn takmičenju gde je i njen talenat za DJ-ing i odabir muzike vrlo prepoznat.

Kada su spojile svoje iskustvo i strast prema elektronskoj muzici to je rezultiralo da 2021. godine otvore Perfect Pitch DJ Academy. DJ škola je od tada postala veoma popularna među mladim talentima koji žele da se usavrše u svetu elektronske muzike.

Akademija nudi šestomesečne obuke koje se održavaju u saradnji sa poznatim brendom Player. U sklopu obuke, polaznici imaju priliku da uče ne samo od Lee i Maje već i od gostujućih predavača iz DJ industrije – Andrew Meller, Miloš Vujović, Marko Vuković, Mancha, 031 Republic, Lale Happy People, Antrax, Flip Fisher. Ova saradnja sa DJ-evima iz različitih muzičkih žanrova pruža polaznicima jedinstvenu priliku da steknu znanja i veštine koje će im pomoći u ostvarivanju sopstvenih DJ karijera.

Pored već postojećeg uspeha DJ Akademije, Lea Dobričić i Joma Maja planiraju da prošire svoje obrazovne programe i pokrenu kurs produkcije u elektronskoj muzici. Ovo je sjajna vest za sve one koji žele da se upuste u svet stvaranja muzike i nauče kako da samostalno proizvode svoje trake.

Na kraju, želimo da se zahvalimo Lei i Maji na njihovom vremenu i opuštenom intervjuu, a ako želite da saznate više o Perfect Pitch DJ Akademiji, pišite im mail na perfectpitchbg@gmail.com ili pratite njihove društvene mreže Instagram i Facebook.

Intervju je snimljen u prostorijama UK Parobroda, gde se održavaju časovi Perfect Pitch DJ Akademije. Uživajte!

Lea Dobričić @Instagram @Facebook
Joma Maja @Instagram @Facebook

Prethodni tekstDoček 7532: Mathew Jonson Live u Novom Sadu
Sledeći tekstOvako izgleda program kluba Kult u januaru 2024.