Novo EXIT Soundscape izdanje dostiglo je peto mesto na Beatport Hype listi za nedelju dana!

Poslušaj „Older” dvojca Innēr Sense

Inner Sense DJ i producentski duo.

Nedavno izdanje na EXIT Soundscape etiketi, singl „Older” od beogradskog dua Innēr Sense, doslovno je eksplodirao na muzičkoj sceni. Samo nedelju dana od objavljivanja, traka se popela na peto mesto Hype: Melodic & Techno liste na digitalnoj platformi za elektronsku muziku, Beatport.

Innēr Sense – Older (Extended Mix)

„Older” je već peti singl objavljen pod okriljem ove izdavačke kuće, pridružujući se uspešnim ostvarenjima poput Tamare Kezz, Ilije Djokovica i Teye Flow, Human Rias, ANDATA i EZLN, Space Motion i JES.

Uspeh ovog singla nije slučajan. Duo Innēr Sense uložio je vreme i trud u svaku pojedinačnu notu i melodiju. Klavirske progresije akorda su polazna tačka, nakon čega su dodavane melodije, gradila se ritmička struktura i isprobavale nove ideje. Konačni rezultat je predivan spoj melodičnog, techno, housey, trance vajba s prekrasnim vokalima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EXIT Echosystem (@exit.echosystem)

EXIT Soundscape se ne zaustavlja samo na petom mestu na Beatport Hype listi. Singl „Older” probio se takođe na glavnu Melodic House & Techno listu, gde neprestano osvaja nove pozicije. Takođe, „Older” je uvršten i na prestižnu Hype-Top 100 (All Genres) listu, a skrenuo je pažnju i milionskoj publici na Beatport Instagram profilu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beatport (@beatport)

Osim zapanjujućeg uspeha dua Innēr Sense, decembar je obeležila još jedna umetnica sa naših prostora – Tamara Kezz sa singlom „Go For It”. Bez ikakve posebne namere, Tamara je stvorila ovu pesmu, a njen zvuk ju je sam iznenadio. Na EXIT Echosystem Instagram profilu možete pronaći snimak koji prikazuje njen kreativni proces. Tamara je prva kantautorka, producentkinja i DJ-ica iz Srbije koja je imala priliku nastupiti na prošlogodišnjem Glastonbury festivalu. Njen talent je prepoznat i od strane Exita, a dokaz za to je njen nastup na Dance Areni, gde je otvorila veče sa Monolinkom, Satorijem, Stephanom Bodzinom i ARTBATOM.

„Older” je samo jedno u nizu uspešnih izdanja na EXIT Soundscape etiketi. Pre toga, tu je bilo i ostvarenje „Into the Unknown” talentovanog producenta i DJ-a Ilije Djokovica i ukrajinske muzičarke Teye Flow. Prvi projekat koji je Ilija uradio sa opremom koju je nedavno kupio, obogatila je Teya Flow.

Još jedno izdanje EXIT Soundscapea je „I Can Feel You”, koju potpisuju producent i DJ Human Rias, njemački duo ANDATA i pevačica EZLN. Ova traka je prvi put puštena pred rasplesanom publikom na Dance Areni prošlog jula i obeležila je savršen završetak Human Riasovog nastupa na Exitovom hramu elektronske muzike.

Debi izdanje i pokretanje diskografske kuće EXIT Soundscape desilo se početkom septembra prošle godine, osvojivši prvo mjesto na Beatport Hype: Melodic & Techno listi, zadržavši se u Top 10 idućih 12 nedelja. Traku „Universe”, koja je dobila ime po prošlogodišnjem izdanju EXIT festivala, potpisuju svetski priznati producent Space Motion i američka pevačica JES. Ova pesma se mogla čuti i u setu Space Motiona u emisiji „A State of Trance” Armina van Buurena te je dobila podršku i Like Mikea na Tomorrowlandu.

EXIT Soundscape je izdavačka kuća koja je nastala unutar EXIT Echosystem platforme, a cilj joj je pružiti sveobuhvatnu podršku perspektivnim i talentovanim muzičarima kako bi im se pružila prilika za ostvarenje uspešne svetske karijere. To uključuje lejbl, artist menadžment, nastupe, mentorstvo i saradnju sa vodećim svetskim muzičkim zvezdama i agencijama.

TEXT: Exit PR team
Featured Photo: Exit Promo

Prethodni tekstMajstor live nastupa Aril Brikha i DJ Aca sa Ibice predvode vikend u Kultu
Sledeći tekstIda Engberg dolazi u Sarajevo na Garden of Dreams Audio-Vizuelni Show