Synthetix Remix „Relax My Eyes” traka nedelje po izboru Nicole Moudaber

Synthetix DJ i producentski duo (logo).

Jedno od trenutno najuzbudljivijih izdanja ANOTR & Adel Badler – Relax My Eyes je Remix, koji dolazi od domaćeg dua Synthetix. Ovaj Remix dobio je podršku i techno zvezde Nicole Moudaber, koja ga je proglasila trakom nedelje u svom nedeljnom podcastu. Moudaber je dala ovom Remixu „Hairraiser” pečat.

Možete ga poslušati od 17. minuta u njenom nedeljnom mixu ispod.

Synthetix je nov projekat iza koga stoje Felipe Simo i Rosske, DJ-evi i producenti sa potpisanim izdanjima za renomirane izdavačke kuće. Njihov najnoviji Remix već je privukao pažnju mnogih poznatih imena u elektronskoj muzičkoj industriji. Traku su već pustili The Element na Zamna Festivalu u Tulumu, kao i duo ARTBAT i Camelphat. Ova izuzetna produkcija dobila je pet zvezdica i mnogo pozitivnih komentara od poznatih umetnika kao što su Pete Tong, Tom Novy, Yulia Niko i mnogi drugi.

Ukoliko želite da čujete ovaj duo, imate priliku za to u klubu Troika 2. februara, u klubu Backstage 23. februara, kao i u Kultu 6. marta. Ne propustite priliku da doživite jedinstveno iskustvo koje vam Synthetix donosi.

Prethodni tekstIda Engberg dolazi u Sarajevo na Garden of Dreams Audio-Vizuelni Show
Sledeći tekstArgentinski DJ JFR predstavlja Anjunadeep etiketu ove subote u Beogradu