Rescobar – Kvalitet uvek ispliva na kraju (Video intervju)

Miloš Resanović, Rescobar, je na domaćoj DJ i producentskoj sceni već preko 25 godina. Odrastao je u Pančevu, a zahvaljujući porodici oduvek je slušao dobru muziku. U DJ-ing ulazi 2000. godine, a kao producent može da se pohvali pripadnošću još jednoj porodici –  Disko Zoo.

Disko Zoo Records je ime koje nije strano ljubiteljima elektronske muzike. U vlasništvu Marka Gramophonedzie, ova izdavačka kuća okuplja talentovane DJ-eve i producente, uključujući i Rescobara. Mark Funk, Igor Krsmanović, Copyshop Downtown, Wise D & Kobe samo su neka od imena koja su deo ove ekipe.

Rescobar je poznat po svom jedinstvenom zvuku koji se bazira na old school i nu disco-u, soulful deep jackin’ house-u, čiji House setovi imaju jedan imperativ – kvalitet!

Njegovo iskustvo je veoma bogato, a Rescobar je nastupao na brojnim festivalima i klubovima širom Srbije i Jugoistočne Evrope. Radio je sa velikim imenima kao što su Gramophonedzie, Copyright, Tommy Largo, DJ Mes, Sonny Fodera, Rene Amesz, Ruben Mandolini, Soydan, Blacksoul i mnogi drugi.

Početkom 2014. godine Rescobar se udružio sa dobrim prijateljem iz Smedereva, DJ Tonbe-om, od kada rade zajedničku produkciju.

Miloš nas je ugostio u svom domu u Pančevu gde smo kroz razgovor dotakli sve teme od njegovog muzičkog odrastanja, preko klaberskog iskustva, ulaska u DJ vode, domaće muzičke scene i na kraju kako on lično pomaže mladim DJ nadama.

Uživajte!

Prethodni tekstZvezda afro house scene AWEN nastupa po prvi put u Beogradu
Sledeći tekstRuny ove subote u Clubu Tunnel predstavlja skriveni dragulj domaćeg undergrounda