Nebs Jack na kompilaciji Rubackovog lejbla „Errorr” iz Brazila

Nebs Jack

Banjalučki DJ i producent Nebs Jack izdaće kolaboracioni singl na brazilskom lejblu „Errorr” u okviru kompilacije „Wrong Tracks Vol. 1”.

Reč je o prvoj pažljivo sklopljenoj kompilaciji izdavačke kuće koje su osnovali braća Ruback, poznati po negovanju visokokvalitetne audio produkcije, melodično-energičnog stila i plesnog groove-a, što sama selekcija izvođača za pomenutu kompilaciju itekako potvrđuje.

Naime, neki od izvođača koji potpisuju izdanja na „Wrong Tracks Vol. 1″ su zvezde najuzbudljivije izdavačke kuće u svetu elektronske muzike, lejbla „Afterlife”, kao što su: The Element, Alfa Romero, Ruback, Enai, Mila Journey i drugi.

I Understand Perfectly” nastala je u saradnji sa španskim artistom, članom čuvene „Zamna” porodice Wurtzom i predstavlja stalni progres Nebs Jacka na svetskoj muzičkoj elektronskoj sceni, a predstojeće najave novih izdanja za label „Errorr” to nepobitno i potvrđuju.

Istančan groove, prekriven elegantnom bass linijom u jedinstvenom i prepoznatljivom vajbu još jedna je od produkcijskih uspeha uz kojudance floor izgleda bolje i još privlačnije. „I Understand Perfectly” čini se u potpunosti govori ono što nam Nebs Jack sa ovim izdanjem i poručuje, da itekako dobro razume, perfektno.

Prethodni tekstEXIT obeležava 40 godina Zimskih Olimpijskih igara Unity84 Festivalom u Sarajevu
Sledeći tekstNova organizacija МАГЛА najavila svoj prvi Techno događaj