Đorđije Stajkić – Nemilosrdan sam kada su u pitanju muzika i hrana (Video intervju)

ĐorĐije Stajkic aka DJ Mashala.

Đorđije Stajkić, starijoj ekipi klabera poznatiji kao DJ Mashala, na muzičkoj sceni Srbije je aktivan od 1989. godine što kao DJ što kao menadžer i vlasnik klubova. DJ zanat je ispekao u klubovima Fuzija, Buha, Soul Food, Industrija, poznatim kućnim žurkama u Beogradu, a biznis zanat najviše u već pomenutom legendarnom Soul Food-u, gde je bio programski i marketing menadžer.

Mogli ste ga čuti i na legendarnom splavu Sound, u 4 sobe gde je sa kolegom Peppeom promovisao „crni zvuk”, ali i na radio stanicama YU radio i Politika. Svoje DJ znanje je delio i sa mladim DJ nadama koje je sam pronalazio, a zatim ih podučavao i davao im priliku da svoje prve nastupe imaju u klubovima koje je držao i vodio.

Klabing i ugostiteljstvo je uspeo da spoji i do sada je uspešno vodio klubove 4 sobe, Incognito, Sova, a onda i Tranzit tokom veličanstvene ere njegovog postojanja. Danas je Stajkić ponosni vlasnik i generalni menadžer kluba koji je pokrenuo na mestu na kojem je započeo svoju muzičku karijeru (Soul Food), u Francuskoj 6, a klub je nazvao Minival.

Sa njim možete satima da sedite i upijate znanje, kao i da čujete razne anegdote, a to je negde i glavni razlog zašto ovaj intervju traje skoro sat i po vremena. Preporučujemo vam da odvojite vreme i poslušate ceo intervju, jer ovaj čovek vrlo zna o čemu priča.

Uživajte!

Featured photo by: Nebojša Babić

Prethodni tekstSonus je muzički festival koji se ne propušta!
Sledeći tekstGde bežite za produženi vikend? U mrak!