Ko su hedlajneri Illusions festivala 2024?

Muzičko-scenski spektakl otvara sezonu festivala 08. i 09. marta

Illusions vizuelna produkcija.

Illusions Audio-Visual festival jedan od najzapaženijih događaja u svetu elektronske muzike i vizuelne umetnosti u regionu, najavljuje svoj povratak u Hangar (Stage 1) u Luci Beograd, 08. i 09. marta.

Illusions ne prestaje da ispunjava želje klabera, koji uživaju u jedinstvenom Afterlife zvuku. Udarnim Line Up-om i impresivnim vizualnim efektima, obeležiće ova dva spektakularna dana, sa ciljem da domaću publiku odvede u potpuno novu dimenziju klabinga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ILLUSIONS (@illusions_ofc)

Prvo veče festivala, publika će imati priliku da uživa u setovima afirmisanih umetnika. Miljenik elektronske scene, jedan od najvećih hedlajnera Argy, grčki producent i DJ, sa svojom jedinstvenom ličnošću i talentom, uspeo je da uspostavi ime na svetskoj muzičkoj sceni. Nakon njega, na binu stiže holandska zvezda Eelke Kleijn, vešt selektor, melodic techno-a. Za njegovu muziku možemo reći da je atmosferična, improvizacijama i miksovanjem, ostvaruje neverovatne rezultate i fantastičnu energiju na nastupima. Zatim, multitalentovani francuski duo KAS:ST, čiji su setovi puni energije i emocija, vrhunskog kvaliteta, a tu i izbija njegova strast i ljubav prema muzici. Zatim, jedno potpuno osveženje Abstraal.

Ova eklektična kombinacija izvođača garantuje nezaboravan doživljaj i plesnu atmosferu koja će trajati do ranih jutarnjih sati.

Illusions festival 2024 Line Up, izvođači po danima.

Drugo veče festivala, donosi još više uzbuđenja sa nastupima vrhunskih izvođača, Ikonom melodičnog techno zvuka, koji iz godine u godinu ruši sve granice, Stephan Bodzin (Live), nemački maestro sa svojim analognim sintisajzerima i ritam mašinama, iznedrio je studijski rad, koji je svetska scena čekala. Jedan je od najperspektivnijih umetnika u poslednjih nekoliko godina, stekavši veliku popularnost u svetu muzičke industrije. Po drugi put stiže popularan italijanski dvojac Fideles, kao i nova imena elektronske scene, Olympe i Sammer.

Ovakav vid žurki, Beograd još uvek nije imao prilike da oseti na nivou na koji Illusions festival to planira da postavi u 2024. godini. Svaki sledeći događaj rasplamsaće sva vaša čula uz pomoć bogatog elektronskoga zvuka i senzualne produkcije, koja zajedno stvara magiju.

Prodaja jednodnevnih ulaznica je počela i moguće ih je nabaviti preko Gigstix sajta i u knjižarama Vulkan. Budite deo ove neverovatne avanture i rezervišite svoje mesto na Illusions Audio-Visual Festivalu 2024.

Featured Photo: Marko Edge

Prethodni tekstMart u klubu Kult predvode Valentino Kanzyani, Pablo Bozzi, Ruby i Felver
Sledeći tekstUnity84 ujedinio više hiljada ljudi u ritmu zajedništva, ljubavi i slobode!