Tročasovni vinyl set Marka Nastića 16. marta u KPGT-u

Još jedan u nizu jedinstvenih događaja u Ritmik organizaciji

U nesvakidašnjem okruženju umetničkog centra KPGT, u subotu 16. marta očekuje nas još jedan događaj u Ritmik organizaciji. Posle više od dva meseca, pred beogradsku publiku staće ni manje ni više nego legenda domaće scene, umetnik na delu – Marko Nastić. I to ne u običnom setu, već kao poseban prikaz svoje kolekcije ploča.

Tročasovni vinyl set biće ispraćen retko viđenim uređenjem i organizacijom prostora, a dodatnu muzičku podršku pružiće i trojica dobro poznatih DJ-eva kao što su Runy, Mande, i Janko.

Da nastavlja da neguje posebno osmišljen umetnički koncept, Ritmik organizacija prikazuje kroz zvuk, živu umetnost na sceni i tehnologiju koji su objedinjeni jedinstvenim iskustvom i prenose ga isključivo na jedinstvenim lokacijama, u pratnji kako vodećih svetskih i domaćih muzičkih izvođača, tako i afirmisanih umetnika koji čine neraskidivi duo.

A da od Ritmik ekipe tek možemo očekivati govori i najava predstojeće letnje Open Air sezone na nesvakidašnjim lokacijama, sa pažljivo odabranim svetskim imenima, ali i sa novim umetničkim performansima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ritmik (@ritmik.belgrade)

Back & Forth – Novo iskustvo za najstrastvenije fanove

Da Ritmik ekipa zaista donosi inovacije na domaćoj sceni, pokazuje i njihova posebno uređena i osmišljena Back & Forth bina. Koncipirana iz tri celine, publici nudi apsolutno sve što je potrebno za jedan događaj jedinstvenog koncepta. Posetioci mogu da iskuse nesvakidašnju atmosferu uz pogled pored samog performera, i uživaju u unikatnom osećaju specijalno osmišljenog zvuka. A najposebniji momenat je pozadinski deo, koji pruža posebnu intimu i zonu komfora, daleko od mase i očiju javnosti.

Akcija 2+1 gratis samo 24h

Samo u nedelju 10. marta do ponoći, posebna akcija 2+1 gratis očekuje sve fanove koji se i dalje nisu odlučili u čijem društvu i na koji način će provesti naredni vikend. Zato uz svake dve kupljene ulaznice, treća ide kao poklon Ritmik ekipe. Ulaznice po ceni od 1.650 dinara za regular, i 3.000 dinara za Back & Forth možete pronaći u svim poslovnicama Gigstixa i Tickets.rs, kao i na Resident Advisor sajtu.

Featured Photo: OSC Visual

Prethodni tekstApgrade i DJ Python 26. aprila u klubu Karmakoma
Sledeći tekstNovo izdanje domaćeg dua Innēr Sense „Reality“ izlazi danas!