Poslušajte izdanje „Infinity“ koje za Polyform etiketu potpisuje Milhøuse

IAMT Music Group je pokrenuo novu etiketu Polyform i predstavio debi izdanje

Millhouse promo photo

Započinjući istraživačko putovanje u dubine melodične house i tehno muzike, Milhøuse predstavlja novu numeru „Infinity“ putem novo-osnovane Polyform etikete, koja je nedavno postala deo prestižne IAMT Music Group porodice izdavačkih kuća.

Objavljena 22. marta, „Infinity“ označava prekretnicu u već istaknutoj karijeri Milhøusa, oslikavajući zvučno putovanje koje poziva slušaoce da urone u eterealni svet prostranih zvučnih pejzaža i složenih ritmova.

Millhouse Infinity Release art cover promo

Miloš Piplica aka Milhøuse, talentovani DJ i producent iz Beograda čija se karijera neprestano uzdiže, istražuje nove horizonte melodičnog tehna sa „Infinity“ izdanjem. Traka donosi spoj zvučnih pejzaža koji vas vode kroz različite emotivne stanja, od uzvišenih trenutaka do dubokih introspektivnih momenata.

Milhøuse, DJ regionalne elektronske muzičke scene sa nastupima na velikim festivalima poput Exit-a i Vibe-a, kao i na međunarodnim scenama u Dubaiju i Hrvatskoj, donosi svoje bogato iskustvo na „Infinity“. Do sada podržana od strane imena kao što su Paco Osuna, Kevin de Vries, Ilario Alicante, The Element, Olympe, Celic, Coues i mnogih drugih, ova numera je samo uvod u godinu koja obećava za Milhøuse-a, a on najavljuje još novih izdanja do leta.

Ukoliko ste ljubitelj melodičnog tehna ili jednostavno tražite muzičko putovanje koje će vas inspirisati i očarati, „Infinity“ od Milhøuse-a je pesma koja će vas u potpunosti zadovoljiti, a dostupno je na svim online platformama poput Beatport-a, Spotify-a, Deezer-a.

Prethodni tekstNa EXIT 2024 stižu Carl Cox, Bonobo, Yotto, Black Coffee, Carlita, Sara Landry, Maceo Plex, I Hate Models…
Sledeći tekstDimitri J i Un Padre predstavljaju novu rezidenturu Footworks Show-a u Dunavskoj 86
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!