Runy – Kultura i umetnost su put ka slobodi (Video intervju)

DJ Runy.

Runy je domaći DJ, ali i još mnogo toga. Na svoje muzičko putovanje je krenuo iz Crvenke, sa čuvenog Potoka, gde je okupio CMOK ekipu. Nakon nekoliko godina razvijanja veština koje su mu bile potrebne da se snađe u muzičkom/DJ svetu počinje da pušta muziku po Srbiji i regionu da bi sada pored DJ-inga i vođenja CMOK-a, vodio i kao suvlasnik Club Tunnel u Novom Sadu.

Kao DJ, Stefan Rončević – Runy je obišao K4 u Ljubljani, Peti Kupe i Masters u Zagrebu, Epicentar u Makedoniji, a posebnu magiju imaju njegovi rezidentalni nastupi u klubu 20/44 u Beogradu. Najviše voli da radi All Night Strong, intimne večeri kada publici prezentuje prošlost i budućnost house muzike.

Kao suvlasnik kluba, trudi se da ostavi trag na domaćoj elektronskoj sceni bookiranjem izvođača različitog kalibra, ali uvek kvalitetnih. Svako ko redovno odlazi u Club Tunnel zna da su određeni standardi na prvom mestu ispod kojih se ne ide.

Kako je uplovio u DJ vode, kako je tekao njegov napredak, na koje načine da se mladi razvijaju na domaćoj sceni, kako uspešno voditi klub, zašto se karta mora plaćati i još mnogo toga smo kao teme obradili u ovom intervjuu. Uživajte!

Runy – Grotto Video intervju

Runy @ Facebook @ Instagram

Featured Photo: Press Promo

Prethodni tekstExitov Sea Star festival zaokružio svoj program!
Sledeći tekstDevetke stižu na Freshwave!