Milhøuse izdao novu traku pod „Celestial Records” okriljem

Srpski DJ i producent Milhøuse.

U svetu elektronske muzike na Balkanu, nova zvezda se uzdiže – DJ i producent Milhøuse. Njegov najnoviji singl „Amara” izlazi na renomiranoj izdavačkoj kući „Celestial Records”, donoseći svežinu i inovaciju koja će sigurno osvojiti publiku.

Nakon veoma uspešne trake „Astra” koja je osvojila značajnu poziciju na chartovima, podršku Vintage Culture-a i mnogih drugih, „Amara” je traka koja nosi jedinstveni potpis Milhøuse-a, spajajući Swahili vokale, dinamičnu bass liniju, hipnotišuće melodije i progresiju koji vode slušaoce kroz emotivno putovanje. Milhøuse je poznat po svom talentu da kombinuje različite muzičke stilove i stvara zvukove koji su istovremeno inovativni i prepoznatljivi, a „Amara” obećava da će postati još jedan hit u njegovoj rastućoj diskografiji.

„Celestial Records”, izdavačka kuća koja je poznata po promovisanju talentovanih umetnika iz oblasti elektronske muzike, prepoznala je potencijal „Amare” i odlučila da je uvrsti u svoj katalog. Ovo partnerstvo je savršen spoj kreativnosti i profesionalizma, što garantuje da će pesma dobiti pažnju koju zaslužuje.

Pesma je dostupna na svim većim muzičkim platformama, uključujući Beatport, Spotify, Apple Music i YouTube, počevši od 23. maja. Milhøuse i „Celestial Records” sigurno će nastaviti da pomeraju granice i donose nam kvalitetnu muziku koja inspiriše i pokreće.

Pratite Milhøusea na Instagramu kako biste bili u toku sa svim novostima i budućim izdanjima.

Featured Photo: Press Promo

Prethodni tekstMaratonsko zatvaranje druge sezone beogradskog kluba Kult
Sledeći tekstRanchaTek predstavlja novo izdanje Muad’Dib