Promo ulaznice za Freshwave festival 2024 su u prodaji!

Možete ih nabaviti na ticket servisu kupikartu.ba

Freshwave festival 2024 ulaznice po promo ceni.

Vruće leto u gradu na Vrbasu kulminiraće na tvrđavi Kastel sa još jednim izdanjem najboljeg muzičkog festivala u BiH!

Freshwave festival 2024 već je predstavio prvu fazu potvrđenih izvođača koji će nastupiti na nekoj od festivalskih bina ovog leta od 1. do 3. avgusta. Na Kastel stižu Adana Twins, 999999999, Who See, Cunami Flo, Z++, Hiljson Mendela, Grše, Vojko V., Coeus, Drunken Kong, Horacio Kruz, Lag, Mladen Tomic, Nebs Jack i Tsuyoshi Suzuki, a nakon razgrabljenog prvog talasa festivalskih ulaznica po Early Bird cenama, sledi povećanje cene, ali i dalje sa promo predznakom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Freshwave Festival (@freshwavefest)

Freshwave festival će i predstojećeg leta biti svojevrsna platforma ne samo za stvaranje novih prijateljstava i skupljanje nezaboravnih momenata već i prilika za mnogobrojne umetnike, čiji rad nije direktno u vezi sa muzikom, da se predstave javnosti i publici festivala. Na taj način nastavićemo da ispunjavamo našu ulogu u društvu kao važne spone između artista, scene i javnosti.

U skladu sa navedenim tek vas čekaju prave muzičke poslastice na najvećem broju festivalskih bina do sada i uz najbolji festivalski kamp koji spremamo uz reku Vrbas, jedinstven, moćan i neprolazan simbol Banjaluke baš poput Freshwave-a.

Podsećamo da se već 22. juna na novom izdanju Freshwave Piknika u Vrbas kampu družimo sa ozbiljnom DJ ekipom, a uz nastupe koje potpisuju Nebs Jack, Mladen Tomic, Nikola Vemić i drugi stiže nam i superzveza ovogodišnjeg Piknika, holandski DJ William Djoko!

Faza 1 Freshwave festivala 2024 najbolja je preporuka da se na vreme obezbedite festivalskim ulaznicama, koje su sad u prodaji po promo ceni od 75KM (oko 37 EUR) za regularne trodnevne ulaznice i 120 KM (oko 60 EUR) za trodnevne VIP ulaznice. Ove festivalske ulaznice dostupne su putem ticket servisa kupikartu.ba.

Spremite se za novi Freshwave, jer nećete spavati ni ovog leta!

Prethodni tekstSonus festival objavio raspored izvođača po danima
Sledeći tekstSrpski producent uradio zvaničan Remix za Jennifer Lopez