Illusions Open Air Weekend priprema još jedno veče za pamćenje

Uz The Element, Adam Sellouk i Disfreq

Illusions Open Air Weekend 2024 dan 1, fotografisao Benny - Take A Moment.

Jedan od najzapaženijih događaja elektronske muzike i vizuelne umetnosti u regionu Illusions Open Air Weekend počeo je sinoć uz rekordan broj posetilaca.

Hedlajner prve večeri Reinier Zonneveld jedan od najboljih DJ-eva i producenta današnjice, u Luku Beograd je uneo spektakl, emociju i energiju, svojim Live setom, a specijalnim video projekcijama, animacijama doprineo je magiji koja se ne zaboravlja.

Gromoglasnim aplauzom publika je ispratila i ostale izvođače, Nebs Jack, Kasia, Onyvaa koju su neverovatnim setovima obeležili prvo veče.

Drugo veče, Illusions Open Air-a, nastupaće The Element, DJ i producent sa Malte, čiji je svaki prošli nastup kod nas apsolutno sve prisutne ostavio bez daha. The Element je jedan od traženijih melodic techno umetnika sa više od 30 godina iskustva u elektronskoj muzici, koji nastupa sa najvećim izvođačima po svetskim festivalima i klubovima.

Afterlife zvezda u usponu Adam Sellouk je apsolutni miljenik melodic techno publike. Svojom vanserijskom muzičkom produkcijom uspeo je da zaseni sve na elektronskoj muzičkoj sceni, i brzo se etablirao kao umetnik koji se mora pratiti.

Irski DJ duo Disfreq, kreatori hitova kao što su „Como” i „Essa Mina” čiju muziku podržavaju svi renomirani artisti od Solomuna do Adam Beyera. Godinama su oblikovali svoj prepoznatljiv fazon, koji je inspirisani acid gruvom i analognim zvukom. Uhvatili su energičan stil kao nijedan drugi, sa trakama koje se kreću od mračnog techno-a, do tech house-a. Domaća podrška ove večeri je Vahicabi, koji svojim snažnim i ludim tech-indie setovima „razbija sve prisutne na komade”.

Pored neverovatnog lineup-a, lllusions je predstavio novi model vizuelnih senzacija, AV Show, koji do sada niste imali prilike da vidite na našim prostorima. Prateći svetske trendove, gde nije samo fokus na muzici, Illusions povezuje produkcijske inovacije, koresteći najnovije tehnologije koje nam digitalno doba donosi, sinhronizovano sa muzičkim nastupima svestkih izvođača, spaja dve umetnosti na jednom mestu i time predstavlja audio-vizuelni spektakl, koji će rasplamsati sva vaša čula.

Illusions je jedan od zapaženijih događaja u svetu elektronske muzike i vizuelne umetnosti u regionu, koji predstavlja jedinstven Melodic Techno zvuk. Dovodeći najprestižnije izvođače, kao i impresivnim vizualnim efektima, premašuje rekord, sa ciljem da domaću publiku odvede u potpuno novu dimenziju klabinga.

Ovakav vid žurki, Beograd još uvek nije imao prilike da oseti na nivou na koji Illusions to predstavlja u 2024. godini. Svaki sledeći događaj rasplamsaće sva vaša čula uz pomoć bogatog elektronskog zvuka i senzualne produkcije, koji zajedno stvaraju magiju.

Prodaja jednodnevnih ulaznica je počela i moguće ih je nabaviti preko sajta Gigstix-a i u knjižarama Vulkan. Budite deo ove neverovatne avanture i rezervišite svoje mesto na Illusions žurkama 2024.

Za više informacija i kupovinu ulaznica posetite sajt gigstix.com.

Featured Photo: Benny – Take A Moment

Prethodni tekstGarden of Dreams festival 2024: Počeo trodnevni ples u bašti snova!
Sledeći tekstDrugi dan Garden of Dreams festivala 2024: Nezaboravno istorijsko iskustvo