Sonus festival od 18. do 22. avgusta 2024. godine.

Sonus festival 2024

Nastupaju: Adam Beyer, Adriatique, Ben Klock b2b Marcel Dettmann, Dax J, Ellen Allien, Enzo Siragusa, I Hate Models, Indira Paganotto, John Summit, Joseph Capriati, Loco Dice, Marco Carola, Reinier Zonneveld live, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Robert Hood, Sama’ Abdulhadi, Seth Troxler, Stephan Bodzin live, Sven Väth, Vintage Culture i mnogi drugi

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

18.08.2024

Time

6:00 pm

Cena karte

28.000 RSD

Detaljnije

Više informacija

Lokacija

Zrće
Ostrvo Pag

Zrće je plaža koja se nalazi na Jadranskom ostrvu Pag u severnom delu hrvatske obale. Na dva kilometara je jugoistočno od centra grada Novalje. Obala ove plaže je šljunkovita i duga, strma prema moru i celom dužinom se vidi čista morska površina. Dužinom plaže se protežu restorani, a na samoj plaži se nalaze barovi i diskoteke koje rade u letnjim mesecima do ranih jutarnjih sati. Kalipso, Papaja i Vodolija su barovi koji se nalaze na plaži Zrće. Pored plaže se nalazi parking, a turiste od centra grada Novalje do Zrca u julu i avgustu prevozi gradski prevoz.

Organizator

We Love Sound
Email
info@we-love-sound.com
Website
https://we-love-sound.com/

We Love Sound je organizator žurki i Open Air festivala u Zagrebu, Hrvatskoj, ali i suorganizator Sonus festivala na ostrvu Pag.

Više informacija