Grotto Video Intervju: Danijel Čehranov

1537

Nakon kraće pauze Grotto se vraća sa intervjuima gde ćemo razgovarati sa ljudima sa domaće klupske scene. Pred nama je danas Danijel Čehranov, moderni boem, hedonista, pisac, producent i DJ koji spada u mlade i talentovane nade domaće scene.

Momak koji je potpisao za etikete kao što su Beachside Records, Muzicasa Recordings, Mad Mole Music i mnoge druge – priča o svojim ranim počecima, koliko je igraonica imala uticaja na njegov muzički put, kako je napravio pun krug od techno i minimala pa do mekšeg zvuka i premijere spota „Alive“ koji je emitovan na regionalnom MTV-iju. Trenutno je član house ekipe – Masai Warriors i redovan rezident klubova kao što su Mladost, Brankow i The Tube. Takođe je jedan i od osnivača odlične Belgrade Lounge grupe koja broji preko 2500 članova.

Intervju traje samo „sat vremena“, jer od Danijela možete dosta stvari da naučite – tako da ćemo to ostaviti za neki drugi put.

Do tada, sipajte neko piće, uzmite papir i olovku i uživajte u ovom opuštenom intervjuu.

Veliko hvala Danijelu na odvojenom vremenu, Masai Warriors ekipi i Studiju 44 u kom smo imali prilike da snimimo ovaj intervju!

Danijel Čehranov @Beatport @SoundCloud @Facebook

Intervju vodio: Vladimir Trifunović

Prethodni tekstGROTTO INTERVIEW: Lady Dee
Sledeći tekstGROTTO INTERVIEW: Marko Milosavljević
Autor, osnivač, admin za Grotto portal. Zaljubljenik u kvalitetan house.