GROTTO VIDEO INTERVIEW: Danijel Čehranov

802

Nakon kraće pauze Grotto se vraća sa intervjuima gde ćemo intrevjuisati ljude sa domaće klupske scene. Pred nama je danas Danijel Čehranov, moderni boem, hedonista, pisac, producent i DJ koji spada u mlade i talentovane nade domaće scene.

Momak koji je potpisao za etikete kao što su Beachside Records, Muzicasa Recordings, Mad Mole Music i mnoge druge – priča o svojim ranim počecima, koliko je igraonica imala uticaja na njegov muzički put, kako je napravio pun krug od techno i minimala pa do mekšeg zvuka i premijere spota “Alive” koji je emitovan na regionalnom MTV-iju. Trenutno je član house ekipe – Masai Warriors i redovan rezident klubova kao što su Mladost, Brankow i The Tube. Takođe je jedan i od osnivača odlične Belgrade Lounge grupe koja broji preko 2500 članova.

Intervju traje samo “sat vremena” jer od Danijela možete dosta stvari da naučite – tako da ćemo to ostaviti za neki drugi put.

Do tada, sipajte neko piće, uzmite papir i olovku i uživajte u ovom opuštenom intervjuu.

Veliko HVALA Danijelu na odvojenom vremenu, Masai Warriors ekipi i Studiju 44 u kom smo imali prilike da snimimo ovaj intervju!

Danijel Čehranov @Beatport @SoundCloud @Facebook

Intervju vodio: Vladimir Trifunović