Green Love festival 2016! Prvi gost Stefano Noferini!

Stefano Noferini, Mladen Tomić, Kristijan Molnar i Vladimir Aćić!

1012
Stefano Noferini @ Green Love festival

Green Love festival je jedinstven koncept, jer festival traje cele godine! Svojim fanovima organizatori su obezbedili i specijalne popuste kupovinom Green Card kartice.

Kako se ova godina bliži kraju očekuje nas još jedno interesantno gostovanje na Green Love festivalu – 04. decembra u Spens dolazi DJ Nastia! Domaću podršku pružiće naše DJ dame: Lea Dobričić, Natasha b2b Tijana Kabić, Dark Angel i Loco Baby. Cena karte je 890 din.

Da polako pređemo na sledeću godinu. Grotto je pre par dana ekskluzivno objavio prvo gostovanje za narednu festivalsku žurku. Dakle, 12.03.2016. na Green Love festival dolazi Stefano Noferini, italijanski DJ i producent koji je na sceni preko 30 godina. 2010. godine bio je proglašen za “Breakout Artist of the Year” na online muzičkoj prodavnici Beatport, a 2011. nominovan za “Artist of the Year”. Njegova radio emisija “Club Edition” se sluša u 15 zemalja i dopire do milionskog broja slušalaca. Od 2004. vodi laber “Deeperfect Records” za koji su izdavali producenti kao što su Hollen, Metodi Hristov, Wally Lopez, Nicole Moudaber i mnogi mnogi drugi. Radio je bukvano u svim većim klubovima na svetu i svaki od njih je napunio, posetioce oduševio svojim odabirom, a organizatorima pokazao kako je on jedan od sigurnih booking-a! Sigurni smo da se ništa drugačije neće desiti i na Green Love festivalu!

Što se tiče DJ podrške, organizacija se pobrinula da i oni budu sam vrh onoga što Srbija i okruženje imaju da ponude. Pored Noferini-ja pozvani su da vrte Mladen Tomić, Kristijan Molnar i Vladimir Aćić! Ovakav line up ne može da omane i mislimo da će se ovaj događaj prepričavati.

Vidimo se u Novom Sadu!

Green Love festival @Facebook

Stefano Noferini @Facebook @Official Site