Ikona techno kulture: Sutter Cane objasnio u Maximusu!

Techno at its best!

776

Vikend u Maximusu protekao je burno – u tonovima elektronskog zvuka. Za mix pultom Maximusa kormilo je držao austrijski DJ, producent i remixer Sutter Cane. Njegov hipnotički techno zvuk osvojio je srca mnogobrojnih ljubitelja elektronskog zvuka u klubu. Nisu izostale ni ovacije pri završetku njegovog dvočasovnog seta pa je tako još jednom zacementirao svoju reputaciju neumoljivog i veštog DJ maga.

Ovo je bio njegov premijerni nastup pred crnogorskim clubberima, čije je izgladnele muzičke ukuse i te kako teško zadovoljiti. S’ obzirom da se radi o veštom remixeru, i najuticajnijem austrijskom techno izvođaču, ne čudi nas podatak da je zadovoljio muzičke ukuse publike u Maximusu, prezentujući trake sa novog albuma, ali i old school trake, kako bi sebe predstavio u što boljem svetlu.

Domaću podršku za techno clubbing zagreavanje u Maximusu pružili su Strahinja Đorđević, a.k.a. Technose i Gavrilo Leposavić, a.k.a. Gav iz podgoričke Tehno Klinike, pokazavši šta znači domaća podrška na indoor partijima.

Ovo je bila samo prva u nizu žurki pod nazivom “Empty–Headed” koja će se održati u Maximusu. Projekat koji je u maju 2014. godine započeo Mladen Banović a.k.a. M tech ima za cilj unapređenje elektronske sene u Crnoj Gori, a sve zahvaljujući gostovanjima kako stranih DJ–eva, tako i promocije i afirmacije domaćih izvođača.

Osnivač lejbla “Driving Forces” i promoter techno serijala “BOINK“, oduševio je sve prisutne u klubu svojim energičnim setom, punim mračnih i dubokih tonova.

Ovo je bilo prvo u nizu party zagrevanje za veliki Novogodišnji clubbing u Maximusu. Sledeća žurka zakazana je za subotu, 12. decembar. Nastupa Cid Inc. Dobrodošli.

Slike možete pogledati ovde!