LTJ Bukem i MC Stamina 02.01. u Magacin Depou!

CDE: LTJ Bukem i MC Stamina za reprizu reprize u Magacin Depou!

1077
LTJ Bukem Magacin Depo

Central Dance Event koji nam za Novu 2016. dovodi Kamran Sadeghi-ja, za reprizu Hernan Cattaneo-a, 02.01. su bukirali drum & bass artista koji se potpisuje kao LTJ Bukem! Sa njim će nastupiti MC Stamina!

LTJ Bukem (Danny Williamson) poreklom iz Engleske, vlasnik je izdavačke kuće “Good Looking Records” i veliki zaljubljenik u muziku! Roditelji su ga još kao malog dečaka upisali na časove klavira, a nekoliko godina kasnije njegov veoma progresivni profesor ga je upoznao sa Jazz-om koji je veoma uticao na njegov muzički razvoj.

Sa 17 godina počinje da izlazi i polako ulazi u vode elektronske muzike, dok paralelno vodi jazz bend. 1987. njegova DJ karijera lagano dobija podršku sve većeg broja ljudi. Odmah se baca u produkcijske vode i izdaje prvu traku “Logical Progression”, a 1990. osniva svoj label “Good Looking”. Ređala su se izdanja “Demon’s Theme”, “Apollo”, “Music”, “19.5”,… Znao je da iskoristi medijsku pažnju i na pravi način promovisao kako sebe, tako i svoj label, ali i drum & bass žanr!

MC Stamina Magacin Depo

MC Stamina karijeru započinje kako DJ, ali 2000. godine se probija i kao MC. Od tada radi sa najvećim imenima sa scene! Vodio je dve radio emisije – “London Elektricity Live” i “CPF Live”, a trenutno radi na Rinse FM-u i tako se vraća svojim DJ korenima! Poznat je i pod još jednim umetničkim imenom – Armour!

LTJ Bukem @Facebook @SoundCloud
MC Stamina @Facebook @Official Site

Central Dance Event @Facebook

Hernan Cattaneo @ Magacin Depo