Maximus: Cid Inc za još jedno party zagrevanje

944
Maximus Cid Inc

Subota, 12. decembar i pravo vreme za vikend beg uz fenomenalan clubbing. Za DJ pultom čuvene arene superkluba Maximus naćiće se Cid Inc. Zacementirao je svoju reputaciju kao DJ, producent i lejbl menadžer i markirao se na globalnoj elektronskoj sceni kao jedan od najuticajnijih evropskih izvođača. Sa skoro 2 decenije iskustva kao profesionalni inžinjer zvuka, radio je remikse za svetski poznate zvezde poput: John Digweed-a, Pole Folder-a, Mason-a, D – Nox & Beckers-a. Vlasnik čuvenih lejblova “Mashtronic” i “Restart“, radio je izdanja za prestižne svetske etikete: “Bedrock” i “Global Underground”. U Maximusu nam donosi vrhunsku produkciju od tech house-a, preko progressive house-a do čistog techno zvuka.

Domaću podršku za party zagrijavanje u Maximusu radi crnogorski DJ i producent Ognjen Vuković a.k.a. AudioStorm. Ne samo što promoviše klubsku scenu u Crnoj Gori, aktivnost stvaranja kvalitetne muzike transformisala ga je kao traženog umetnika u regionu i šire. Žeđ za znanjem muzike snosi slušajući legendarne bendove kao što su: Joy division, Kraftwerk i Depeche Mode, a koju gasi kada jednom istinski počne da razume proces proizvodnje muzike za sebe. Vukovićev pseudonim “AudioStorm”, zahvaljujući veštini za mix pultom i talentu, vinuo ga je u evropski centar pažnje. Svetski poznati DJ Hernan Cattaneo, njegov mix “Mind Prison” uvrstio je na listu svojih setova, te tako izazvao sveprisutnost ovog momka na svetskim DJ scenama i partijima. Vuković će u Beogradu prvo veče Nove 2016. godine ponovo podeliti DJ pult sa čuvenim Hernan Cattaneo-m i prvom damom beogradske underground scene Leom Dobričić.

Ovo je još jedno zagrevanje za veliki Novogodišnji clubbing u Maximusu. U susretu “najluđoj noći” uživamo i ludujemo zajedno uz ikone techno kulture.

Cid Inc Maximus

Cena ulaznice: do ponoći 5, nakon toga 8 evra.

Dobrodošli!

Cid Inc @Official Site @SoundCloud @Facebook

Maximus @Facebook