NOVA GODINA 2016: ŠureNYE (Drop Sensei, Green Love, Wet Dreams)

1563
SureNYE Nova godina

NOVA GODINA 2016: Novogodišnji spektakl u Novom Sadu predstaviće dve već dobro poznate i omiljene organizacije – Drop Sensei i Respect DJs. U novogodišnjoj noći Novosađani će uživati u dve muzičke bine na Spensu i više od deset DJ-eva i producenta iz Srbije i inostranstva.

Drop Sensei, mlada organizacija koja je trenutno najpopularnija po promociji Drum & Bass muzike u Srbiji i na Balkanu, biće domaćin glavne, “Drop Sensei” bine na kojoj će se predstaviti popularan Neurofunk Drum & Bass duo – Zombie Cats čiji članovi potiču iz Nemačke i Australije. U prethodnih nekoliko godina stoje iza mnogo muzičkih numera koje su izdate za velike izdavačke kuće kao što su Eatbrain, Lifted, Bad Taste i Commercial Suicide, dok domaću podršku čine domaćini Drop Sensei i veoma mladi i talentovani DJ-evi iz Srbije, Creepin Ruin iz Novog Sada i DJ Zola iz Sombora.

Druga, “Green Love” bina pripašće organizaciji Rescpect DJs koja stoji iza već tradicionalnog Green Love festivala, godinama unazad u Novom Sadu, a miks pult preuzeće DJ-evi iz Wet Dreams ekipe iz Novog Sada, čiji su članovi legende srpske elektronske scene današnjice – Fakir, Zec, Dachony i mnogi drugi.

Promo cena ulaznice iznosi 790 dinara, pretprodaja karata počinje 14. septembra, a oni koji žele da budu deo lude novogodišnje noći na Spensu mogu obezbediti svoju ulaznicu na prodajnim mestima Gigs Tix-a ili putem sajta www.gigstix.com.

Nova godina SureNYE

Početak događaja je zakazan za 21:00, a kraj u 04:00!

Drop Sensei @Official Site