NOVA GODINA 2016: New Year In Da House!

1188
Nova godina New Year In Da House

NOVA GODINA 2016: Ludilo u predratnoj vili na Dedinju se nastavlja, ovog puta – u trajanju od 2 dana! U težnji da doprinesemo održavanju starih i uspostavljanju novih kvaliteta i standarda organizacije koji će poštovaocima pravog underground zvuka pričiniti još veće zadovoljstvo, odlučili smo da samo za ovu priliku otvorimo kompletan gornji sprat, po prvi put, na kome će biti poseban stage i chill zona, tokom novogodišnje noći i reprize.

Main stage je rezervisan za donji sprat vile i na njemu će nastupiti odabrana aktuelna imena domaće DJ scene, a sve to u kombinaciji sa novogodišnjom scenografijom i audio-video produkcijom.

A kako ne bi ostali nedorečeni i kako bi zaokružili celu priču jedna karika je nedostajala – After Party. Official After Party će biti organizovan i posle dočeka NYE i nakon reprize, u klubu TreeDots sa početkom u 05:00h i trajaće do…

Nova godina New Year In Da House

Broj karata je strogo ograničen, a karte će uskoro krenuti u prodaju i lično će se preuzimati u Treehouse centru (Bulevar Kneza Aleksandra Karađorđevića 6)! Ukoliko ne živite u Beogradu, ulaznicu možete kupiti Online nakon čega će vam biti dostavljena na kućnu adresu. Određena količina ulaznica biće i na samom ulazu na party, ali ne preporučujemo da se previše oslanjate na to jer je u pitanju veoma mali broj karata.

Kako doći do nas? Gradski prevoz: Trolejbus 40 i 41 iz pravca centra grada (silazite na 2 stanici nakon skretanja trole u Bulevar Kneza Aleksandra Karađorđevića, kod muzeja) i iz pravca Banjice. Taxi prevoz: adresa: Bulevar Kneza Aleksandra Karađorđevića 6 (ugao sa Botićevom 1).

Informacije možete dobiti putem info telefona: +381 64 1534075, ili putem mail adrese: [email protected]

Nova godina New Year In Da House

Line Up:

31.12.

Main Stage

Kinetic Vibe (Dacha & Bokee)
Goya
The Sleeper
Luka Vuković b2b Ivan Radojević

Radio Live Stage

Nebojša Intruder
Uroš Milovanović / Studio B
OBI

01.01.

Main Stage

Nikola PAUNović
Alternativa (Nemax Jackmill b2b Kristijan Petrovski)
Danijel Čehranov

Sunday Beat Stage
Hosted by: Viktor Savić

Calavera
Teodora Van Context
Tom Collins
Peter Portman

Facebook Event