Techno zvezda u usponu, Lewis Fautzi, dolazi u The Tube!

987
Lewis Fautzi The Tube

Kako Grotto saznaje, 18. marta u The Tube dolazi niko drugi do jedna od techno zvezdi u usponu, Lewis Fautzi.

Lewis Fautzi je doživeo meteorski uspeh u svetu techno-a, kao projektil ispaljen brzinom svetlosti u 2013., iste godine kada je započeo izdanja na “Soniculture” i “Some Quality”. Godinu dana kasnije, izdao je prvi “The Gare Album” nazvan prema istoimenom klubu u Portu koji je služio kao platforma za iskazivanje njegove kreativnosti na prestižnoj etiketi “Soma”.

Lewis Fautzi The Tube Speedy

Do 2015. Lewis je objavio 2 EP-ja na Len Faki-jevom “Figure”, 2 izdanja za “Pole Group” Oskar Mulero-a, gde ga je Mulero takođe remixovao na Warm Up-u, te saradnju sa Pär Grindvik-om na svojoj etiketi “Faut Section”. U to vreme izdaje svoj drugi album, takođe na Slam-ovom lejblu “Soma”, “Space Exploration” gde je utolio svoju strast za istraživanjem i proširivanjem svojih hortizontova u muzičkomi kreativnom smislu prema muzici u ambijentalnijem i experimentalnijem formatu. Tresor, Berghain, Gare Porto i Lux Fragil su mesta gde ga možete čuti često, jer je njihov redovan gost.

Njegov zvuk se može najviše čuti u setovima Jeffa Millsa koji je bio jedan od njegovih podrški od ranih dana Lewisove produkcije.

Domaća podrška: Boža Podunavac i Speedy! Ulaz: 500 din!

Lewis Fautzi @Facebook @SoundClud
The Tube @Facebook