Burst Records Vam predstavlja Monosaccharide i Consumer EP!

718
Burst Records Monosaccharide Consumer EP

Monosaccharide je techno duo iz Beograda koji čine muzički producenti i DJ-evi Dragana Milinković i Sreten Savić. Oni su se prvi put publici pretstavili sa albumom “Unity” koji je izašao na Exit Festival Label-u 2013. godine. U međuvremenu njihov stil se iskristalisao u okviru techno žanra što kulminira u izdanju “Consumer“.

Consumer EP Burst Records  Monosaccharide

Izdanje “Consumer” čine 4 numere, dva Original Mix-a “Consumer” i “Cymatics” dva ultimativna remixa koji su uradili Subjected i MTD. Iako stilski različite numere Consumer i Cymatics su objedinjene karakterističnim Monosaccharide pečatom, one se ekstremno uklapaju u Zeitgeist i govore o emocijama zvukom. Ono što ovaj duo takođe čini zanimljivim je i da većina njihovih numera ima i prateći video spot koji rade sami i koji predstavlja nedeljivi deo njihovog izraza. Izdanje “Consumer” prate i dva video spota za numere Consumer (Subjected RMX) za koji je korišćen materijal nemog filma Frica Langa iz 1927. “Metropolis”, a premijera spota Cymatics (Original Mix) se očekuje do kraja godine.

Artisti koji su podržali izdanje: Chris Liebing, Marco Carola, Ben Klock, Flug, Marcel Dettmann, Xara, Maetrik / Maceo Plex, Thomas Hessler, Slam, Truncate, Dj Hyperactive, Joseph Capriati, Samuel L. Session, Sasha Carassi, Subjected, Xpansul, Spiros Kaloumenos, Markantonio, Paco Osuna, DJ Hyperactive, 2000 and one, Luigi Madonna i mnogi drugi!

Preslušajte i Monosaccharide-ov mix za DanceTrippin

Monosaccharide @Facebook @SoundCloud

Burst Records @Official Site @Facebook @SoundCloud