Nova godina je sve bliže, Tauten ekipa na „Tijuanu” stiže!

Lud doček nove godine na Tijuani!

749
Tauten

KO? Tauten ekipa.
ŠTA? Showcase-uje.
GDE? Na Tijuani.
KAD? U noći novogodišnjoj.
KAKO? Tvrdo, oštro, ubitačno, ludački, krvnički, tehnomanijakalno.
ŠTA DALJE? Kupi kartu i vidimo se na podijumu.

Ekipa koja potpisuje za label jednog od najaktivnijih domaćih producenata i DJ-jeva TKNO-a, showcase-ovaće u novogodišnjoj noći na omiljenom nam techno splavu Tijuani. Za DJ pultom smeniće se 7 umetnika i jedna umetnica, a novogodišnju noć proslavljaćemo od 21 sat 31.decembra, do podneva 1. januara!

Tauten label osnovan je pre nešto više od godinu dana, s idejom promocije techno kulture, za početak preko muzike, a kasnije i kroz druge medije poput videa i fotografije. Za „Tauten” potpisuju kako mladi talenti iz regiona, tako i trendseteri techno sveta. Spartaque, Skober, Alex Dolby, Forest People, Owen Sands, Peppelino, Ilija Djokovic, DRNDY, Andrew Meller, Goran Emkić, Sugar Lobby, Miloš Vujović i DR.ADJI samo su neka od imena koja su za sada objavljivala na „Tautenu”.

LINE UP:

W. aka Wizard [NS] @Facebook

Andrew Meller @Facebook

Sugar Lobby @Facebook

Miles Nitch [Ger]

DR.ADJI @Facebook

Miloš Vujović @Facebook

TKNO @Facebook

Cena karata do 20.12. iznosi 800rsd. Nakon tog perioda iznosiće 1000 dinara, dok će se na ulazu karte prodavati po ceni od 1200 dinara. Organizatori su pripremili i mogućnost kupovine paketa za dva ili tri dana, koji će se prodavati po ceni od 1800, odnosno 1600 dinara. Pojedinačna cena karata za reprizu iznosi 700 dinara, za reprizu reprize 300.

Facebook event