Trodnevni doček Nove godine u Magacinu Depo za samo 2.300 dinara!

1082
Kamran Sadeghi @ Magacin Depo
Kamran Sadeghi @ Magacin Depo

Ako još uvek niste odlučili gde ćete za Novu – Central Dance Event rešava ne samo pitanje Dočeka i reprize, već i “reprize reprize”. Naime, Novogodišnji CDE u Magacinu Depo donosi čak 3 odlične žurke i to sve za samo 2.300 dinara!

Novogodišnja noć u Depou doneće magičnu fuziju odlične muzike i scenskih efekata, a rejveri mogu da očekuju ništa manje nego spektakl. Hedlajner u Novogodišnjoj noći biće Kamran Sadeghi koji će nas, zajedno sa Nastićem, Milosavljevićem, Milićevićem i Dragašem, povesti na magično putovanje iz stare u novu godinu, kroz harmoniju zvuka i ritma – a posle dužeg vremena Nastić i Milićević “vrteće” back2back. Na reprizi Nove godine u Magacinu Depo nastupiće argentinski DJ mag Hernan Cattaneo! Nakon što je u februaru ove godine Beorađanima priredio party za pamćenje, priliku da ponovo osete ovo neverovatno klupsko iskustvo naši klaberi imaće već prvog dana nove 2016. godine u Magacinu Depo. Zajedno sa Katanjom nastupiće DJ Aćim, Audiostorm i Lea Dobričić. Drugi dan Nove godine obeležiće još jedan velikan svetske DJ scene, a pitanju je LTJ Bukem koji će u Depou nastupiti 2. januara u pratnji MC Stamine. Njima će se, u vidu domaće podrške, pridružiti DJ Flip, Feloneezy i Jackie Dagger.

Požurite i nabavite svoje karte za trodnevni Central Dance Event jer je u prodaju pušten ograničen broj kompleta po ceni od 2.300 dinara koji obezbeđuje ulaz na sve 3 žurke! Takođe, u prodaji su i pojedinačne karte – regularna pojedinačna karta za Doček košta 1.200 dinara, dok je cena VIP ulaznice 1.600 dinara; regularna pojedinačna karta za Reprizu košta 1.400 dinara, a cena VIP karte za Reprizu iznosi 1.800 dinara, a još uvek je aktuelna i promo cena ulaznica za LTJ Bukema 2. januara po ceni od 600 dinara.

Prethodni tekstTechno legacy na Groznoj deci ove subote
Sledeći tekstElectroshock Weekend u klubu UMK
Grotto
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!