Electroshock Weekend u klubu UMK

1143
elektrochock weekend

Klaberi čujte i počujte! Klub UMK iz Kragujevca ima vrlo važno saopštenje koje prenosimo u celosti!

Poštovani denseri, rejveri, ljubitelji noćnog života,kao i svi ostali ljubitelji kvalitetnog zvuka,čast nam je da damo na znanje da je prvi Electroshock događaj prošao sa sve 5+ ocenom. Tu ocenu smo dobili dobrim delom zahvaljujući vama jer kao što smo rekli, cilj nam je da ujedinimo snage i sa ove i sa one strane bine, šankova, ovih i onih pregrada… Super atmosfera, nasmejana lica, kako iz našeg grada tako i iz okolnih gradova, dancefloor doveden do usijanja a sve to uz kvalitetne setove Ilije Đokovića i TKNO-a koji će se dugo pamtiti i preslušavati!

Sa obzirom na ocenu i našu želju da Kragujevac postane nezaobilazna techno destinacija svih DJ-eva i razigranih rejvera,pozivamo vas na „Electroshock Weekend“ u UMK klubu u Kragujevcu, doček nove godine par dana pre svetske nove (zašto da i mi ne napravimo svoju :D)! Tako da nas 25.12. i 26.12. očekuje poslednji TECHNO WEEKEND u 2015-oj godini sa veoma kvalitetnom postavom.

Prvo veče za vas dame biraju muziku,Sugar Lobby i Dark Angel, one će se postarati da vam odličnom muzikom i sjajnom energijom upale plesne cipelice, razmrdaju kukove i ostave bez teksta. Sugar Lobby je već gostovala kod nas i svi znamo kakve su to žurke bile, dok će za Dark Angel ovo biti prvi put, ali svakako je poručeno da očekujemo neočekivano!

U subotu ujutru svako u svoj pit stop da napuni akumulatore, rezervoare, i da sa već razrađenim turbinama uveče nastavimo u ritmu koji će za mixpultom zadavati momci iz „kraja i komšiluka“ , ali oni ne garantuju da će vam uopšte cipelice ostati u komadu. To veče ćemo ugostiti Miloša Vujovića iz Pančeva i Marka Lukića (UltraDrive) koji nam dolazi iz BIH. Za Vujovica zna svaki klaber u gradu tako da nema potrebe dužiti, a Marka ćete upoznati kroz njegov set i muziku jer je veoma iskusan Dj ali na našim prostorima novo ime, kako smo i obećali u samom startu!

Facebook event petak

Facebook event subota

  • KLJUČNE REČI
  • UMK
Prethodni tekstTrodnevni doček Nove godine u Magacinu Depo za samo 2.300 dinara!
Sledeći tekstDivine therapy Vol. I u klubu DOT za reprizu srpske nove
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!