Electroshock Weekend u klubu UMK

849
elektrochock weekend

Klaberi čujte i počujte! Klub UMK iz Kragujevca ima vrlo važno saopštenje koje prenosimo u celosti!

Poštovani denseri, rejveri, ljubitelji noćnog života,kao i svi ostali ljubitelji kvalitetnog zvuka,čast nam je da damo na znanje da je prvi Electroshock događaj prošao sa sve 5+ ocenom. Tu ocenu smo dobili dobrim delom zahvaljujući vama jer kao što smo rekli, cilj nam je da ujedinimo snage i sa ove i sa one strane bine, šankova, ovih i onih pregrada… Super atmosfera, nasmejana lica, kako iz našeg grada tako i iz okolnih gradova, dancefloor doveden do usijanja a sve to uz kvalitetne setove Ilije Đokovića i TKNO-a koji će se dugo pamtiti i preslušavati!

Sa obzirom na ocenu i našu želju da Kragujevac postane nezaobilazna techno destinacija svih DJ-eva i razigranih rejvera,pozivamo vas na „Electroshock Weekend“ u UMK klubu u Kragujevcu, doček nove godine par dana pre svetske nove (zašto da i mi ne napravimo svoju :D)! Tako da nas 25.12. i 26.12. očekuje poslednji TECHNO WEEKEND u 2015-oj godini sa veoma kvalitetnom postavom.

Prvo veče za vas dame biraju muziku,Sugar Lobby i Dark Angel, one će se postarati da vam odličnom muzikom i sjajnom energijom upale plesne cipelice, razmrdaju kukove i ostave bez teksta. Sugar Lobby je već gostovala kod nas i svi znamo kakve su to žurke bile, dok će za Dark Angel ovo biti prvi put, ali svakako je poručeno da očekujemo neočekivano!

U subotu ujutru svako u svoj pit stop da napuni akumulatore, rezervoare, i da sa već razrađenim turbinama uveče nastavimo u ritmu koji će za mixpultom zadavati momci iz „kraja i komšiluka“ , ali oni ne garantuju da će vam uopšte cipelice ostati u komadu. To veče ćemo ugostiti Miloša Vujovića iz Pančeva i Marka Lukića (UltraDrive) koji nam dolazi iz BIH. Za Vujovica zna svaki klaber u gradu tako da nema potrebe dužiti, a Marka ćete upoznati kroz njegov set i muziku jer je veoma iskusan Dj ali na našim prostorima novo ime, kako smo i obećali u samom startu!

Facebook event petak

Facebook event subota