EKSKLUZIVNO: Matador u Beogradu 26. februara!

Domaća podrška: DBDZ, Lea Dobričić, Marko Milosavljević!

5760
Matador Hangar Luka Beograd

Kako ekskluzivno saznajemo 26. februara u Beograd dolazi dablinska techno zvezda Matador, a žurka će se održati u Hangaru u Luci Beograd. Izdavao je trake/remixe za kuće kao što su: “Minus”, “Plus 8”, “Trapez”, “Harthouse”, ”Cocoon”, ”PercTrax”!

Šansu da pokaže šta ume dobio je na Hawtin-ovom label-u “Minus” kada je uradio remix trake “D-Clash” od Bryan Zentz-a što je privuklo mnogo pažnje elektronske scene. Sledi EP izdanje “Kingswing”, takođe za “Minus”, čime je potvrdio svoje producentske veštine. Uz ogromnu podršku Richie Hawtin-a, Matador postaje redovan DJ na “Minus/Enter” žurkama! 2012. godine izdaje EP sa 5 traka “Spooks” i tako potvrđuje kvalitet u svojoj produkciji čime je zacementirao mesto zvezde u usponu techno scene.

Matador Live Beograd

Lagano svoj DJ set up obogaćuje raznim “igračkama” i tako počinje da radi live setove, koji publici veoma odgovaraju, a atmosfera na njegovim žurkama je savršena, što vam svaki techno fan može povrditi. 2014. godine je čak dobio i nagradu za najbolji live nastup na Ibici (Best Live Performer Ibiza)!

Domaća podrška: DBDZ, Lea Dobričić, Marko Milosavljević!

Kako do besplatne karte saznajte OVDE!

Matador @Facebook @SoundCloud

Facebook Event

Prethodni tekstDivine therapy Vol. I u klubu DOT za reprizu srpske nove
Sledeći tekstThe Black Box vs. Sunday Haze i Steady Beats u klubu DOT