Vini Vici & Gataka 30.01.2016 Centar Urbane Kulture

2031

Vest koja će obradovati sve ljubitelje trance zvuka, a pogotvo one koji gaje ljubav prema malo tvrđem stilu poput psy trance-a.

111222333

U Beograd 30.01.2016 nam stiže dvojac Aviram Saharai & Matan Kadosh iz Izraela, poznatiji kao Vini Vici. Nastupiće u Centru Urbane Kulture “IMAGO CUK” na adresi Dečanska 14. Projekat Vini Vici je formiran kao pokušaj ova dva momka da izraze svoju ljubav prema old school zvuku.

vini vici“Iboga Records” i “FM Bookings” koji se smatraju naširoko najvećim psy trance etiketama i booking agencijom, pozvali su ih da postanu članovi njihove porodice i pridruže se imenima kao što su Ace Ventura, Liquid Soul, Ticon, Captain Hook, Atmos…

Nakon velikog uspeha njihove premijere “Divine Mode” gotovo ceo svet je pokazao veliko interesovanje za ove momke kao što su zemlje poput Brazila, Mexica, Južne Afrike, Švajcarske, Finske, Francuske, Indije, Danske, Nemačke, Italije, Portugala, Austrije, Australije…

08

Beatport ih stavlja kao top 3 izvođača 2014 godine, a njihova traka ”The Tribe” je postala za kratko vreme popularna kako kod Djeva, tako i kod publike širom sveta.

Pozvani su da sledeće godine nastupaju na jednim od najvećih trance festivala u Holandiji kao što su ‘’A State of Trance’’ i ‘’Luminosity Beach Festival’’, a mi ćemo imati tu čast i zadovoljstvo da ih čujemo po prvi put u našem gradu.

Njihov album ”Future Classics” koji je izašao 13.aprila ove godine zaista pokazuje zašto su jedni od najiščekivanijih umetnika na sceni.

gataka

To veče će nastupiti i Gataka koja nam isto dolazi iz Izraela!

Gataka (aka DJ Matan Kadosh) je producent psytrance-a i dolazi nam iz Izraela. Već sa 15 godina je počeo da se bavi muzikom i mnogi ga smatraju jednim od najboljih umetnika današnjice. Prvi album pod nazivom Drop The Mask je izdao 2003 godine pod pokrićem izdavačke kuće Phonokol. Gataka takođe uključuje Sesto Sento psy trance band koji takođe dolazi iz Izraela.

Domaća podrška: PRPA B2B PEĆINAC (Intro) i DEL B2B KASPER (Outro) / PsychoFusion Org / Srb

>>>>> FACEBOOK EVENT <<<<<